Flotte innredede campingtelt

Luksuscamping Yala nasjonalpark

Det finnes utrolig mange opplevelser og overnattingsmuligheter her på Sri Lanka. Luksuscamping ved Yala nasjonalpark er definitivt noe du burde vurdere å få med deg!

Bo i telt med dusj, eller innebygget telt med boblebad!

På luksuscamping kan du bo komfortabelt rett ved Yala nasjonalpark, tett på naturen.

Luksuscamping rett ved en nasjonalpark!

Et stadig mer populært tilbud i litt øvre del av prissjiktet er såkalte «luksuscampinger» ved en av nasjonalparkene. Her overnatter man i telt og kommer derfor tetter på naturen, dyrene, lydene og luktene. Samtidig er alle fasiliteter som vannklosett, dusj og  myke madrasser på plass.

Disse stedene er også kjent for en unik service, og serverer førsteklasses mat. Når du får den servert foran leirbålet, under tusen blinkende stjerner midt ute i jungelen, så smaker det også ekstra godt!

Yala Camping Safari

Vi har lenge samarbeidet med Mr. Mahesh, som er primus motor for firmaet Yala Camping Safari. Han har invitert meg og Dinesh på besøk, men enda har vi ikke selv fått tid til å ta en overnatting der. Sist vinter spurte jeg om jeg kunne få gi invitasjonen videre til Ingeborg (Lindseth – fra Hamacareise)  som var en lengre periode hos oss i Hikkaduwa. Mahesh svarte at hun var hjertelig velkommen!

Bildene i dette innlegget er tatt av henne.

Eieren for Yala Camping Safari, Mahesh

Unik naturopplevelse på safari

En annen fordel med Yala Camping Safari er den høye kvaliteten det er på safariopplevelsene de tilbyr. Yala nasjonalpark har to innganger. Mens Palatupana er den mest brukte og dermed med flest safarijeep som kjører hver dag, har Mahesh i stedet valgt å bruke Katagamuwa-inngangen til deres safariutflukter.

I tillegg har de veldig dyktige og engasjerte guider som er med på safariene, og de benytter kun gode kjøretøy av høy kvalitet (Land Rover Defender Puma).

På den måten ligger alt tilrette for gode naturopplevelser!

Yala safari Sloth Bear leppebjørn
Sri Lanka Safari Yala Leopard
Elefanter på Safari Sri Lankak

Ingeborg ga begge tomlene opp, og gode tilbakemeldinger fra oppholdet sitt på Yala Camping Safari.

Derfor kan jeg trygt fortsette å anbefale dette stedet til reiselystne nordmenn.

De fleste rundreisene Norlanka Travels arranger,  har kun en natt i Yala og kun en safaritur. Det er jo så mye som skal oppleves i løpet av en 4-7 dagers rundreise!  Det er mulig å oppgradere til å ta denne natten (og safariene) gjennom Mahesh og gjengen i Yala Camping Safari. Du finner informasjon om mulige oppgraderinger, pris mm under beskrivelsen av hver enkelt rundreise.

Forrige innlegg
Les om oss i bladet foreldre og barn
Neste innlegg
fødsel på sykehus Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Sri Lanka på sommeren

Sri Lanka på sommeren: Trincomalee

Reiser du til Sri Lanka på sommeren, så kan jeg anbefale et besøk til Trincomalee. Dette kjente turistmålet på nordøst-kysten byr på herlige, eviglange sandstrender og flere mulige aktiviteter for hele familien. Mellom juni og september, har østkysten det mest solrike og stabile været.🌴🏖️☀️ Mange av våre kunder ønsker å kombinere en av våre rundreiser,…
Les mer
Høylandet på Sri Lanka

Det vakre høylandet på Sri Lanka

Høylandet på Sri Lanka er ubeskrivelig vakkert 💖⛰️ Fjell, fossefall og teplantasjer. Grønt i grønt så langt øyet kan se💚 Hvilke steder bør du få med deg i høylandet? De mest populære stedene å besøke i høylandet er nok Ella og Nuwara Eliya. Pilgrimsruten opp til Adam´s Peak er også et høydepunkt for de som ønsker å kombinere en fysisk…
Les mer
Shopping og fine hoteller i Colombo Sri Lanka

Colombo: Shopping og fine hotell

Meningene om hovedstaden er delte. Colombo:  shopping og fine hotell 👍  Eller:  kaotisk, forurenset, bråkete og uten de store severdighetene 😰 Millionbyen Colombo byr på shopping, fine hotell og  gode restaurantopplevelser. Mange turister synes det er  verdt å tilbringe noen dager her. Colombo: kaotisk og sjarmerende hovedstad!   Colombo er en enorm by, med 5,6…
Les mer

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE