Flotte innredede campingtelt

Luksuscamping Yala nasjonalpark

Det finnes utrolig mange opplevelser og overnattingsmuligheter her på Sri Lanka. Luksuscamping ved Yala nasjonalpark er definitivt noe du burde vurdere å få med deg!

Bo i telt med dusj, eller innebygget telt med boblebad!

På luksuscamping kan du bo komfortabelt rett ved Yala nasjonalpark, tett på naturen.

Luksuscamping rett ved en nasjonalpark!

Et stadig mer populært tilbud i litt øvre del av prissjiktet er såkalte «luksuscampinger» ved en av nasjonalparkene. Her overnatter man i telt og kommer derfor tetter på naturen, dyrene, lydene og luktene. Samtidig er alle fasiliteter som vannklosett, dusj og  myke madrasser på plass.

Disse stedene er også kjent for en unik service, og serverer førsteklasses mat. Når du får den servert foran leirbålet, under tusen blinkende stjerner midt ute i jungelen, så smaker det også ekstra godt!

Yala Camping Safari

Vi har lenge samarbeidet med Mr. Mahesh, som er primus motor for firmaet Yala Camping Safari. Han har invitert meg og Dinesh på besøk, men enda har vi ikke selv fått tid til å ta en overnatting der. Sist vinter spurte jeg om jeg kunne få gi invitasjonen videre til Ingeborg (Lindseth – fra Hamacareise)  som var en lengre periode hos oss i Hikkaduwa. Mahesh svarte at hun var hjertelig velkommen!

Bildene i dette innlegget er tatt av henne.

Eieren for Yala Camping Safari, Mahesh

Unik naturopplevelse på safari

En annen fordel med Yala Camping Safari er den høye kvaliteten det er på safariopplevelsene de tilbyr. Yala nasjonalpark har to innganger. Mens Palatupana er den mest brukte og dermed med flest safarijeep som kjører hver dag, har Mahesh i stedet valgt å bruke Katagamuwa-inngangen til deres safariutflukter.

I tillegg har de veldig dyktige og engasjerte guider som er med på safariene, og de benytter kun gode kjøretøy av høy kvalitet (Land Rover Defender Puma).

På den måten ligger alt tilrette for gode naturopplevelser!

Yala safari Sloth Bear leppebjørn
Sri Lanka Safari Yala Leopard
Elefanter på Safari Sri Lankak

Ingeborg ga begge tomlene opp, og gode tilbakemeldinger fra oppholdet sitt på Yala Camping Safari.

Derfor kan jeg trygt fortsette å anbefale dette stedet til reiselystne nordmenn.

De fleste rundreisene Norlanka Travels arranger,  har kun en natt i Yala og kun en safaritur. Det er jo så mye som skal oppleves i løpet av en 4-7 dagers rundreise!  Det er mulig å oppgradere til å ta denne natten (og safariene) gjennom Mahesh og gjengen i Yala Camping Safari. Du finner informasjon om mulige oppgraderinger, pris mm under beskrivelsen av hver enkelt rundreise.

 

I tillegg har vi en nyhet fra vinteren 2019. En tur på  3 dager – to netter ved Yala Camping Safari. Slik får du tid og ro til å oppleve stedet, campen og safariene, og vil få en best mulig opplevelse.

Klikk HER for å lese mer og bestille denne reisen!
3 dager Yala camping safari
Forrige innlegg
Les om oss i bladet foreldre og barn
Neste innlegg
fødsel på sykehus Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Shopping og fine hoteller i Colombo Sri Lanka

Colombo: Shopping og fine hotell

Meningene om hovedstaden er delte. Colombo:  shopping og fine hotell 👍  Eller:  kaotisk, forurenset, bråkete og uten de store severdighetene 😰 Millionbyen Colombo byr på shopping, fine hotell og  gode restaurantopplevelser. Mange turister synes det er  verdt å tilbringe noen dager her. Colombo: kaotisk og sjarmerende hovedstad!   Colombo er en enorm by, med 5,6…
Les mer
festival i gatene på Sri Lanka

Festivaler på Sri Lanka: Fest i gatene!

Det er flere festivaler på Sri Lanka i løpet av året. Dette er feiringer knyttet opp mot de store verdensreligionene: Buddhisme, hinduisme, islam og kristendom. En av de mest fargerike og spennende festivaler  på Sri Lanka er Perahera. Perahera er folkefest i gatene! Da er det dansere, trommere og elefanter. Barn, menn og kvinner danser…
Les mer
Tog Sri Lanka Kjøre tog på Sri Lanka

Kjøre tog Sri Lanka

Dagens oppfordring: du må kjøre tog på Sri Lanka! Ja, vi arrangerer rundreiser med bil og sjåfør. Det er definitivt den mest behagelige måten å reise rundt på Sri Lanka. Men allikevel har jeg lagt inn en togreise på nesten alle våre turer. Hvorfor det?   I høylandet på Sri Lanka, finner du en av…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE