Det er en fordel å være ute i god tid for å bestille din rundreise til Sri Lanka. Slik kan vi sikre de beste hotellene, og ha god tid til å bli enige om detaljer i programmet deres.

Synes du det er skummelt å bestille en reise langt frem i tid? Norlanka Travels tilbyr nå risikofri bestilling av våre rundreiser 😊

reisevilkår bestill nå betal senere

Slik kan du som kunde starte planleggingen –  og bestille rundreise av oss nå-  uten å risikere tap ved avbestilling.

Reisen bekreftes og betales først  30 dager før avreise. (se betalingsinformasjon nedenfor)

Skulle du på det tidspunktet ikke ønske å reise, sender du oss bare en mail og sier ifra. Ingen avbestillingsgebyr. «No questions asked».

Etter bestilling gjennom denne nettsiden, vil du motta en bekreftelse med bestillingsnummer og betalingsinformasjon.

Avbestilling: Alle reiser kan avbestilles inntil 30 dager før planlagt ankomst. Ingen avbestillingsgebyr. Avbestilling må gjøres skriftlig på mail. Avbestilling senere enn 30 dager før planlagt ankomst, gir ikke rett til tilbakebetaling, og kunden oppfordres til å ta dette med sitt forsikringsselskap. 

Transport fra flyplassen og dagsturer: Gjester ved vår eget ”At Ease Beach Hotel” kan betale flyplasstransport og dagsturer direkte til hotellet. Dagsturer og flyplasstransport kan avbestilles uten omkostninger innen 48 timer før planlagt start.

Barn under 2 år, reiser gratis på våre rundreiser. Barn mellom 2 og 12 år, reiser for halv pris. Barn over 12 år regnes prismessig som voksen. Unntaket er flyplasstransport og togbilletter, der prisen kun regnes utifra antall personer/seteplasser. Barn og spedbarn får dermed ingen rabatt. Ved bestilling av skreddersydde rundreiser fra Norlanka Travels, vil dere motta en totalpris som inkluderer alle deltakere på reisen, voksne, barn og spedbarn. Bilstol vil vi forsøke å skaffe til veie, men da vi har et begrenset antall, kan ikke dette garanteres. Angi ønske om dette og alder/kg på barnet under “Merknad” til slutt i bestillingen.

Alle reisende må medbringe pass, som er gyldig minimum seks måneder etter planlagt retur fra landet, og ha gyldig visum til Sri Lanka. Vi anbefaler å sjekke oppdaterte reiseråd og anbefalte vaksiner på norske myndigheters sider. Du finner også mer informasjon om dette på vår side med praktiske råd om Sri Lanka – LINK

Alle reisende med Norlanka Travels må ha gyldig reiseforsikring, som minimum dekker sykdom/medisinsk behandling, og medbringe bekreftelse på dette. Norlanka Travels har ikke ansvar for å dekke utgifter knyttet til sykdom, uhell eller skade, og vi anbefaler også at kunden har gyldig avbestillingsforsikring gjennom sitt forsikringsselskap.

VED REISER SOM INKLDUERER TRANSPORT FRA FLYPLASSEN: Skulle flyet deres være forsinket, vil vår sjåfør vente opptil tre timer etter avtalt ankomsttid. Ved lengre ventetid, oppfordres du til å ta kontakt med oss så raskt som mulig for å arrangere en ny transport. Ekstra kostnader til dette, må dekkes av kunden (evt kundens forsikringsselskap).

VED REISER SOM INKLUDERER HOTELL: De hotellene som står i programmet og beskrivelsen av rundreisen, er førstevalg ved ledig kapasitet. I de tilfeller der det ikke er ledig kapasitet, forbeholder vi oss retten til å bestille andre hotell med tilsvarende standard.

Bestilling for to personer, vil si innlosjering i dobbeltseng i dobbeltrom. Tre personer innlosjeres i trippelrom (vanligvis en dobbeltseng og en ekstraseng). Fire personer innlosjeres i to dobbeltrom, eventuelt familierom hvis det er to voksne og to barn mellom 2 og 12 år. Fem personer innlosjeres i et dobbeltrom og et trippelrom. Har deres spesielle ønsker for romfordeling, ønske om rom med separate senger eller lignende, skriv dette som “Merknad” til slutt i bestillingen. Det gis ingen garanti, men vi vil så langt det er mulig forsøke å innfri disse ønskene.

Dersom juleaften (24.desember) og/eller nyttårsaften (31.desember), faller på en av dagene med hotellovernatting arrangert av Norlanka Travels, kommer det et tillegg på USD 30 pr person for obligatorisk høytidsfeiring der dette arrangeres av hotellene. Dette må betales direkte, via deres sjåfør, på det aktuelle hotellet.

VED REISER SOM INKLUDERER TOGBILLETTER: Norlanka Travels kjøper alltid de beste togbillettene tilgjengelige ved bestillingstidspunkt (fra 30 dager før). Har du noen spesiell preferanse om dere ønsker 1. / 2. / 3. klasse billetter, så gi beskjed om dette under merknader. Vi kan imidlertid ikke garantere for dette, kun billetter med setereservasjon er garantert. Men vi vil som alltid gjøre vårt beste for å innfri ønsker. Kun dersom vi ikke får tak i billetter med setereservasjon, har dere krav på erstatning tilsvarende verdien på togbillettene.

Force majeure: nødstilfeller som naturkatastrofer, krig, streik o.l. anses å være utenfor Norlanka Travels kontroll og vi kan derfor ikke holdes økonomisk ansvarlig for utlegg eller konsekvenser dette måtte medføre. Kunden er selv ansvarlig for å avgjøre om en reise kan gjennomføres dersom Utenriksdepartementet (UD) fraråder reiser til et land eller område. Dersom forhold på bestemmelsesstedet (force majeure) anses som så alvorlige, at vi anser det uforsvarlig å ta i mot turister, har vi rett til å avlyse reisen. Kunden vil motta skriftlig beskjed om dette i så god tid som mulig før reisen.

Prisen som oppgis er inkludert alle skatter og avgifter som er kjent ved bestilling Dersom det skulle forekomme store endringer i valutakurser (mer enn 10% fall i NOK mot USD eller LKR) eller økte skatter og avgifter som har stor betydning for våre utgifter, tar vi forbehold om at vi kan se oss nødt til å øke den allerede avtalte prisen. Du vil som kunde i så fall skriftlig varsel om denne prisøkningen og mulighet til å avbestille reisen.

Norlanka Travels er registrert og offentlig godkjent på Sri Lanka som N.L.T. NORWAY LANKA TRAVELS (PVT) LTD. Vi er ikke registrert ved det norske reisegarantifondet. Derimot har vi på privat initiativ satt av et garantifond. Skulle Norlanka Travels gå konkurs slik at vi ikke kan levere tjenesten du har betalt for, vil du få pengene tilbakeført. 

Dersom noe skulle oppstå, eller du opplever misnøye under reisen, ber vi deg om å først gjøre Norlanka Travels sin sjåfør oppmerksom på problemet. Slik får han mulighet til å utbedre misnøyen direkte. Dersom problemet ikke lar seg løse, ta kontakt med reisearrangør/ Norlanka Travels på telefon så raskt som mulig. Dersom mangelen ikke blir utbedret, har kunden rett til et forholdsmessig prisavslag, eventuelt dekning av de rimelige utgifter kunden har hatt ved selv å utbedre mangelen når arrangøren ikke har vært i stand til dette. Arrangørens erstatningsplikt faller bort dersom arrangøren kan vise at mangelen skyldes forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, og som vi ikke med rimelighet kunne ventes å ha tatt i betraktning på avtaletiden, og som verken vi eller noen vi er ansvarlig for, kunne unngå eller avverge følgene av.

Pris: Prisen som oppgis er inkludert alle skatter og avgifter som er kjent ved bestilling. Den gjeldende, avtalte prisen er oppgitt i Amerikanske Dollar (USD).

Dagsturer eller flyplasstransport kan betales direkte til resepsjonen ved «At Ease Beach Hotel» i Hikkaduwa.

Rundreiser må betales minst 30 dager før reisen starter. Slik betaler du med bankoverføring:

BANK DETAILS:

Account name:    N.L.T. NORWAY LANKA TRAVELS (PVT) LTD

Account No:       1140041880

Bank name:       Commercial Bank of Ceylon PLC

Swift code:        CCEYLKLX

Hvis din bank mer om flere opplysninger:

Vår firmadresse:  N.L.T. NORWAY LANKA TRAVELS (PVT) LTD, Ranruk, Patuwatha, 80250 Dodanduwa

Vår Banks Branch:  Hikkaduwa  Bank Code: 7056    Bank: Commercial Bank of Ceylon PLC

Ved bankoverføring: vennligst dobbeltsjekk at du skriver inn korrekt info. Legg spesielt merke til at kontonavnet er vårt registrerte firmanavn: N.L.T Norway Lanka Travels (pvt) ltd (og ikke Norlanka Travels).

Har du spørsmål til våre reisebetingelser?

Ta kontakt på info@norlankatravels.com

*

 

Takk for at du ønsker å reise med Norlanka Travels!

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE