gruppereiser sri lanka voksne

Vi arrangerer gruppereiser på Sri Lanka et par ganger i året. Stikkord for turene er sosialt og opplevelsesrikt 😊 På noen av turene er Merete Lund selv med som guide.

Buddha sa:  «lykke blir aldri mindre av og deles«.  Vi mener og at en reiseopplevelse blir mye større av å dele den med andre.

Kommende gruppereiser:

Gruppereise Sri Lanka Merete

11 dager – november 2023

Jeg vil vise fram det Sri Lanka som jeg har blitt så glad i ❤️🇱🇰 Det blir store naturopplevelser og storslått kultur – men fokuset ligger på det EKTE Sri Lanka og menneskene her. Vi starter med avslappende stranddager i Hikkaduwa 🌴🐢 Da blir vi godt kjent før vi reiser Sri Lanka rundt 🚌 sammen.

Reis alene eller som et par – passer best for deg mellom 35 og 90😉

Maks 14 deltakere – førstemann til mølla!

Marys venner gruppereise

14 dager – februar 2024

-Arrangert i samarbeid med Marys Venner-

Hovedmålet med turen er å besøke barnehjem og prosjekt i regi av Marys Venner. Litt sightseeing og opplevelser blir det også:  Safari for å se leoparder og elefanter, togreise og gåtur i høylandet og kultur og opplevelser i Kandy. Avslutningsvis blir det avslappende strandliv i Hikkaduwa 🌴💙

Gruppereise yoga Sri Lanka hikkaduwa

10 dager – mars 2021

-Arrangert i samarbeid med Annette & Wenche-

Den perfekte balansen av yoga og strandliv 🧘‍♀️🌴🐘 avslapping og opplevelser.

At Ease Beach Hotel ligger rett på stranda i Hikkaduwa, og skaper en flott base for opplevelser og inntrykk gjennom bevegelse, samtaler, mat, massasje og spennende utflukter. En opplevelse du vil huske for resten av livet!

Gruppereise Sri Lanka norsk guide

Hjelp til å arrangere en gruppereise til Sri Lanka?

Vi kan hjelpe deg å sette sammen en gruppereise for en skoleklasse, bedrift eller vennegjengen.

Vårt hotell i Hikkaduwa har 10 rom, opp til 28 sengeplasser. Det ligger fantastisk til rett på stranda i Hikkaduwa. Så dette er en ypperlig base for en større gruppe!

I tillegg har vårt reiseselskap god erfaring i å arrangere dagsturer og rundreiser på Sri Lanka. Vi kjenner til de beste severdighetene, de fineste hotellene og har de aller hyggeligste sjåførene!

Sammen kan vi skape en drømmereise!

Blogginnlegg fra tidligere gruppereiser:

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE