Yogareise Sri Lanka

Yoga. og opplevelsestur til Sri Lanka – mars 2021

 10 deilige dager på At Ease Beach Hotel i Hikkaduwa.

NY TUR FOR 2024 KOMMER !!!

Den perfekte balansen av yoga og strandliv,  avslapping og opplevelser.

At Ease Beach Hotel ligger rett på stranda i Hikkaduwa, og skaper en flott base for opplevelser og inntrykk gjennom bevegelse, samtaler, mat, massasje og spennende utflukter. En opplevelse du vil huske for resten av livet!

Denne gruppereisen arrangeres av Annette Rosfjord og Wenche Krag Beard. Begge utdannet yogainstruktør og begge elsker å reise. Yoga og varme er medisin, og de lover dager med tilstedeværelse, sosialt samvær og mye latter.

Som de selv sier:  ” We Travel Your Soul”.

For mer informasjon eller bestilling av denne reisen, kontakt annette.rosfjord@gmail.com.

De har også en egen facebook-gruppe: Yoga- og opplevelseferie – LINK.

Utdrag fra Programmet: 

 

Dag 1:   Ankomst Sri Lanka: Ankomst Sri Lanka med Qatar Airlines kl 09:20. Norlanka Travels møter på flyplassen, transport til Hikkaduwa og At Ease Beach Hotel. Felles velkomstmiddag på hotellet med informasjon.

 

Dag 2: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Rolig dag på stranda eller ved hotellets basseng. Yoga i solnedgang før felles middag på At Ease Beach Hotel.

 

Dag 3: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Ayurveda/spa dag ved et idyllisk spa.

 

Dag 4: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Dagen er fri til egen disposisjon. Norlanka Travels kan tilby et utvalg av dagsturer, aktiviteter og transport for de som ønsker det. (Det ligger et hefte på hotellet med beskrivelse av alle aktivitetene).

 

Dag 5: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Formiddagen er fri til egen disposisjon. Ettermiddagstur med elvesafari og vi får være med å slippe ut skilpaddebabyer.

 

Dag 6: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Dagstur til gamlebyen Galle. Med plass på UNESCOs verdensarvsliste er det en arkitektonisk glede å vandre rundt i gamlebyen, hvor små kunsthandlere og kafeer serverer godbiter for både øyne og gane. Solnedgang ved Japanese Peace Pagoda.

 

Dag 7: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Matlagingskurs i idylliske omgivelser ved en innsjø ute i jungelen, hvor vi lærer å  lage «Rice and Curry».

 

Dag 8: Etter frokost besøker vi SriYoga Shala som ligger vakkert til  inne i jungelen. Yoga, ulike behandlinger og bad i saltvannsbasseng er mulig her. Ettermiddagen tilbringes  på stranda ved Wijaya Beach. Styltefiskere, solnedgang, middag og test av den fine og instagramvennlige slynga her.

 

Dag 9: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Dagen er fri til egen disposisjon. Norlanka Travels kan tilby et utvalg av dagsturer, aktiviteter og transport for de som ønsker det. (Det ligger et hefte på hotellet med beskrivelse av alle aktivitetene).

 

Dag 10: Morgenyoga under soldekket eller på stranda. Servering av kokosnøtt, frukt og frokost. Dagen er fri til egen disposisjon – yoga i solnedgang før det arrangeres en avslutningsmiddag ved At Ease Beach Hotel

 

Dag 11: Avreisedag: Utsjekk fra At Ease Beach Hotel kl 11:00 Mulighet til sen utsjekk, eller å bli flere dager mot et tillegg i prisen Transport tilbake til flyplassen med Norlanka Travels.

Hikkaduwa At Ease strandhotell
For fullstendig program og mer informasjon, kontakt Annette Rosfjord.
annette.rosfjord@gmail.com.
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE