Wijaya beach Sri Lanka

Wijaya Beach Sri Lanka

Wijaya Beach er en perle av en strand på Sri Lanka. Egentlig heter stranden Dalawella, men den går oftest under navnet Wijaya Beach – oppkalt etter den populære strandrestauranten  med samme navn.

Stranda ligger skjermet innenfor et korallrev, så derfor er det mindre bølger og barnevennlig bademuligheter her.

dalawella strand wijaya

Dagstur til Wijaya Beach

I dag tok jeg og Sanja en dagstur til vakre Wijaya. Vi tok bussen fra Hikkaduwa, med bussbytte i Galle. Å kjøre kollektivt på Sri Lanka er en opplevelse i seg selv. Langt fra komfortabelt, og en føler seg ikke helt trygg egenlig, men det var det enkleste denne dagen.

Og hvorfor reiste vi til Wijaya?

Først og fremst for å bade. De siste dagene hadde det vært mye bølger i Hikkaduwa, mens her var det bedre å bade for en liten treåring. Et korallrev ligger langs hele lagunen, og gjør det veldig rolig og trygt å bade. Særlig fra morgenen av, var det en helt rolig og krystallklart vann. Utover dagen økte bølgene på litt, så vi måtte være litt mer forsiktige.

Wijaya Beach Restaurant

Til lunsj spiste vi en deilig ovnstekt pizza på koselige «Wijaya Beach Restaurant».  Det er et fantastisk sted med god mat og koselig atmosfære. De har overnattingsmuligheter også, så anbefaler et opphold her.
Les mer i vår guide til sørkysten – LINK. 
Deretter badet vi litt til, vinke til noen skilpadder ute i sjøen og så tok vi bussen hjem igjen. Sanja sovnet etter fem minutter og hele veien hjem 🙂
Wijaya beach Sri Lanka

Hvordan komme seg hit fra Hikkaduwa?

* Enklest: Lei bil eller tuktuk fra «At Ease Beach Hotel»

* Kollektivt:  Tog eller buss til Galle. Deretter buss videre i retning Matara. Spør deg frem på busstasjonen om bussen til Dalawella, så får du garantert hjelp!

Lese mer om vakre strender?

Forrige innlegg
Gruppereise Sri Lanka juli 2018
Neste innlegg
Bawas Brief Garden ved Bentota

Relevante blogginnlegg:

Sri Lanka på sommeren

Sri Lanka på sommeren: Trincomalee

Reiser du til Sri Lanka på sommeren, så kan jeg anbefale et besøk til Trincomalee. Dette kjente turistmålet på nordøst-kysten byr på herlige, eviglange sandstrender og flere mulige aktiviteter for hele familien. Mellom juni og september, har østkysten det mest solrike og stabile været.🌴🏖️☀️ Mange av våre kunder ønsker å kombinere en av våre rundreiser,…
Les mer
Den beste stranda på sri Lanka

Beste stranda på Sri Lanka?

Et enkelt spørsmål, som det er vanskelig å gi et kort svar på. 🏝Hva er den beste stranda på Sri Lanka? «Den perfekte stranda» – det kommer litt an på hvem du spør. Noen ser etter en mest mulig øde strand. Andre vil ha litt liv og røre rundt seg, kunne spise på ulike restauranter…
Les mer

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE