Norlanka Travels har arrangert rundreiser på Sri Lanka i 10 år

Endelig en god sesong igjen 🙏

Vinteren 2024 har vært fantastisk for oss. Og nesten litt symbolsk er det nettopp i år 10 år siden vi startet å selge rundreiser på Sri Lanka. Med et slikt jubileum er det fint å mimre litt. 

Dette har Norlanka Travels gjort siden 2014: 

En av høydepunktene fra research-turene våre til høyre 👆 I 2014 tok jeg, Dinesh og min venninne, Linn en rundreise i høylandet – med TUKTUK🛺 🇳🇴 Et herlig minne! Så fulgte 10 år med rundreiser på Sri Lanka…

🔗 Vil du lese mer om tiden vi bygget hotell på Sri Lanka – HER.

🔗 Vil du lese mer om New Use -prosjektet og hjelpearbeid på Sri Lanka? – HER.

Fremtiden så veldig lys ut i 2017 og 2018 ☀️

Men så ble det ikke bare solskinn og reiseglede på en stund…

Sri Lanka ble rammet av terror i 2019 – en utrolig trist tragedie som førte til at UDE av en eller annen grunn nektet nordmenn å reise til SL i lang tid. Ikke lenge etterpå ble hele soldekk på hotellet ble ødelagt i en syklon. Og akkurat da Sri Lanka begynte å ta seg opp igjen som turistmål i januar 2020, kom Covid. Puh!

Avbestillingene flommet inn.

Med helt stengte grenser i en periode, strenge reisereguleringer og gradvis gjenåpning, var det 🩸blodrøde tall i regnskapene i flere år. 

Vi fikk 0,- rupees i hjelp fra myndighetene på Sri Lanka. Så det fulgte noen slitsomme år for å forsørge oss og våre ansatte.

Noe vi klarte, mye takket være støtte fra DERE, mine fantastiske følgere som donerte penger for å hjelpe sjåførene våre som stod helt uten jobbi flere år!  Tusen takk 🙏

2024 🥳

Fremtiden ser lys ut nå igjen ☀️

Her er noen av høydepunktene fra året så langt: 

  • Vi har arrangert ca 10 rundreiser hver måned siden nyttår.
  • Jeg har igjen vært guide på en gruppetur: Med Marys Venner i februar. 
  • Vi har hatt minst 80% belegg på hotellet vårt, At Ease Beach Hotel,helt fra jul til nå i april. Hotellet har vært helt fullbooket i flere perioder.
  • Bookingene for resten av året (og neste år!) strømmer inn!


Men viktigere en TALL, vi har utrolig mange fornøyde gjester og kunder. Stadig flere nordmenn blir vilt forelsket i Sri Lanka ❤️🇱🇰  Hanne er bare et eksempel på det: 

Og barnefamilier er generelt  noen av våre aller mest fornøyde kunder.

Jeg tror det handler om trygghet, fleksibilitet og det å kunne slippe ansvaret for logistikken:

Så hva med de neste 10 år? 

Jeg gleder meg skikkelig til de neste 10 årene. Vi skal satse enda mer på unike og skreddersydde rundreiser. I tillegg ønsker jeg å komme i gang igjen med hjelpearbeid på Sri Lanka.

På det personlige plan så håper jeg også på å få til flere turer og opplevelser som familie – både her på Sri Lanka og i Norge.

Takk for at du deler denne reisen med oss❤️
Jeg håper du følger med på de neste 10 årene av vårt eventyr. 

Har du reist på tur med Norlanka Travels de siste 10 åra?

👇 Skriv gjerne en hilsen under 👇

Forrige innlegg
🛜Internett på Sri Lanka
Neste innlegg
Innreiseregler Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Internett på Sri Lanka?

🛜Internett på Sri Lanka

Den beste, tryggeste og rimeligste måten å komme deg på nett på Sri Lanka er å kjøpe et lokalt sim-kort. Dette gjør du veldig enkelt i ankomsthallen på flyplassen – eller i nærmeste by/tettsted.

Les mer

Førjulstur til Colombo

I helga var vi på jentetur til Colombo 🌴🏙️ -Byen jeg har et hat-elsk forhold til.  På den ene siden så er det trafikkaos, bråk og et uoversiktelig bybilde🤨 Men på den positive siden så er det spennende kjøpesentre og et utrolig utvalg av restauranter.  Her finner vi ALT vi ikke har i Hikkaduwa her! Denne…
Les mer
Elefanter Sri Lanka

Elefanter på Sri Lanka

Det finnes mer enn 5000 ville elefanter på Sri Lanka, og du har stor sjanse til å få se noen av de i løpet av din ferie på Sri Lanka. Elefanter er enorme, kloke og flotte dyr. Jeg har vært fascinert av de siden jeg var liten, og har beviset på det tatovert på skulderen.…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE