Barnevennlig hotell på Sri Lanka med bamseklubb og full pakke!

Riu Sri Lanka

Dette er et 5 stjerners all inclusive hotell som ligger i Ahungalla. Det er gigantisk stort med 500 rom og ligger flott til på stranda. Stedet har 3 svømmebasseng, spa og treningssenter. De har ikke mindre enn 5 restauranter, 4 barer og diskotek/nattklubb, med servering 24 timer i  døgnet.

Prøvde charterlivet for første gang!

Vi var innom sist helg for å teste stedet. Med vi så mener jeg meg selv og mine to små +  Mamma. Vi hadde tre dager på oss, og skulle finne ut om dette stedet kunne være noe jeg kan anbefale videre til andre.

It´s a hard job, but someone´s  gotta do it.

Barnevennlig hotell Sri Lanka RIU

Hotellet er så stort at vi måtte bruke litt tid på å orientere oss. Men snart skjønte vi hvor hovedrestuaranten var, og hvor det passet oss best å tilbringe dagene.

For barnefamilier kan de lokke med eget barnebasseng med sklier, en liten lekeplass og bemannet lekerom. Her kan du også avtale barnepass noen timer hvis du ønsker.

Det siste testet vi ikke, men de som jobbet der var ihvertfall veldig hyggelige og flinke med barn.

Beliggenheten på Riu, er litt kjedelig. Det ikke er så mye som skjer utenfor gjerdet, et dårlig  utvalg av restuaranter og butikker. Men Bentota ligger 20 minutter lenger nord, og Hikkaduwa ligger 40 minutter lenger sør. Så det går an å ta seg en dagstur for litt mer liv og røre.

Og med all-inklusive er tanken også  at du skal være på hotellområdet de dagene du er innlosjert.

Hotel Riu All Inclusive Ahungalla
Hotel Riu All Inclusive Ahungalla

Vi var ihvertfall ikke på utsiden av gjerdet de tre dagene vi bodde på Riu. Vi badet og lekte på lekerommet. Vi spiste av bugnende buffeter og badet litt til. Spiste en stor porsjon is og badet litt til.

Klokka 5 hver dag er det show på scena. I stedet for bamsen som er kjent fra andre charter-steder, har de her en skilpadde som blir forgudet av ungene. Har er søt og tøff, og han danser og vrikker med ungene på scena. De er lette å glede disse små!

Og vi voksne lar oss også glede såklart. Glade barn er lik glade foreldre, og vi sovnet tidlig og fornøyde hver kveld. Min aller første smak av charterlivet på Sri Lanka, og må si at jeg likte det bedre enn forventet.

Hotel Riu All Inclusive Ahungalla

Priser med all inclusive fra USD 199 per natt. Bestill ditt opphold HER!

Linken er Agoda-affiliate, takk for at du benytter den som takk for gode tips 🙂

Til sist en liten advarsel:

Det er FORBUDT å reise til Sri Lanka og kun bo på et slikt hotell. Her er det stilig, barnevennlig, rent og pent. Men det er på en måte ikke Sri Lanka. Bortsett fra at det henger bilder av styltefiskere på veggen, og at Rice&curry er en av mange retter ved middagsbuffeten, så kunne du tro at hotellet lå i Europa.

Så derfor:  Ønsker du deg litt komfort og barnevennlig charterhotell, book deg gjerne inn her noen dager. Du kommer til å elske det! Men reis deretter videre, sørover og innover i landet. Få med deg små landsbyer, dra på safari og besøk templer og markedet. Bestill gjerne en rundreise med Norlanka Travels. For eksempel en SRI LANKA ALL ROUNDER. Ja, den kan starte i Ahungalla i stedet for i Hikkaduwa.

Forrige innlegg
Yoga og opplevelser i Hikkaduwa
Neste innlegg
Terror Sri Lanka – april 2019

Relevante blogginnlegg:

Elefanter Sri Lanka

Elefanter på Sri Lanka

Det finnes mer enn 5000 ville elefanter på Sri Lanka, og du har stor sjanse til å få se noen av de i løpet av din ferie på Sri Lanka. Elefanter er enorme, kloke og flotte dyr. Jeg har vært fascinert av de siden jeg var liten, og har beviset på det tatovert på skulderen.…
Les mer
Sri Lanka feirer nyttår i april

Sri Lanka feirer nyttår i april

Ja, her på Sri Lanka feirer vi nyttår i april! Tradisjonelt var dette en markering av at innhøstingen av risavlingene var ferdig. Nyttårsfeiringen på Sri Lanka er vanligvis 13. eller 14 april. Astrologi er viktig på Sri Lanka, og dette er veldig tydelig denne dagen. Hvert år er det ulike tidspunkt der en skal gjøre…
Les mer
Sri Lanka Reise med ungdom

Sri Lanka: Reise med ungdom og større barn

Skal du til Sri Lanka: og reise med ungdom eller større barn? Da har jeg tips til et par steder som er verdt å legge inn i reiseruta. Templer, teplantasjer og vannfall er nydelig, men kanskje kjedelig for ungdom? Finnes det noen mer action-fylte og spennende aktiviteter på Sri Lanka? Rafting på Sri Lanka Reiser…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE