Barnevennlig hotell på Sri Lanka med bamseklubb og full pakke!

Riu Sri Lanka

Dette er et 5 stjerners all inclusive hotell som ligger i Ahungalla. Det er gigantisk stort med 500 rom og ligger flott til på stranda. Stedet har 3 svømmebasseng, spa og treningssenter. De har ikke mindre enn 5 restauranter, 4 barer og diskotek/nattklubb, med servering 24 timer i  døgnet.

Prøvde charterlivet for første gang!

Vi var innom sist helg for å teste stedet. Med vi så mener jeg meg selv og mine to små +  Mamma. Vi hadde tre dager på oss, og skulle finne ut om dette stedet kunne være noe jeg kan anbefale videre til andre.

It´s a hard job, but someone´s  gotta do it.

Barnevennlig hotell Sri Lanka RIU

Hotellet er så stort at vi måtte bruke litt tid på å orientere oss. Men snart skjønte vi hvor hovedrestuaranten var, og hvor det passet oss best å tilbringe dagene.

For barnefamilier kan de lokke med eget barnebasseng med sklier, en liten lekeplass og bemannet lekerom. Her kan du også avtale barnepass noen timer hvis du ønsker.

Det siste testet vi ikke, men de som jobbet der var ihvertfall veldig hyggelige og flinke med barn.

Beliggenheten på Riu, er litt kjedelig. Det ikke er så mye som skjer utenfor gjerdet, et dårlig  utvalg av restuaranter og butikker. Men Bentota ligger 20 minutter lenger nord, og Hikkaduwa ligger 40 minutter lenger sør. Så det går an å ta seg en dagstur for litt mer liv og røre.

Og med all-inklusive er tanken også  at du skal være på hotellområdet de dagene du er innlosjert.

Hotel Riu All Inclusive Ahungalla
Hotel Riu All Inclusive Ahungalla

Vi var ihvertfall ikke på utsiden av gjerdet de tre dagene vi bodde på Riu. Vi badet og lekte på lekerommet. Vi spiste av bugnende buffeter og badet litt til. Spiste en stor porsjon is og badet litt til.

Klokka 5 hver dag er det show på scena. I stedet for bamsen som er kjent fra andre charter-steder, har de her en skilpadde som blir forgudet av ungene. Har er søt og tøff, og han danser og vrikker med ungene på scena. De er lette å glede disse små!

Og vi voksne lar oss også glede såklart. Glade barn er lik glade foreldre, og vi sovnet tidlig og fornøyde hver kveld. Min aller første smak av charterlivet på Sri Lanka, og må si at jeg likte det bedre enn forventet.

Hotel Riu All Inclusive Ahungalla

Priser med all inclusive fra USD 199 per natt. Bestill ditt opphold HER!

Linken er Agoda-affiliate, takk for at du benytter den som takk for gode tips 🙂

Til sist en liten advarsel:

Det er FORBUDT å reise til Sri Lanka og kun bo på et slikt hotell. Her er det stilig, barnevennlig, rent og pent. Men det er på en måte ikke Sri Lanka. Bortsett fra at det henger bilder av styltefiskere på veggen, og at Rice&curry er en av mange retter ved middagsbuffeten, så kunne du tro at hotellet lå i Europa.

Så derfor:  Ønsker du deg litt komfort og barnevennlig charterhotell, book deg gjerne inn her noen dager. Du kommer til å elske det! Men reis deretter videre, sørover og innover i landet. Få med deg små landsbyer, dra på safari og besøk templer og markedet. Bestill gjerne en rundreise med Norlanka Travels. For eksempel en SRI LANKA ALL ROUNDER. Ja, den kan starte i Ahungalla i stedet for i Hikkaduwa.

Forrige innlegg
Yoga og opplevelser i Hikkaduwa
Neste innlegg
Terror Sri Lanka – april 2019

Relevante blogginnlegg:

Elefanter Sri Lanka

Elefanter på Sri Lanka

Det finnes mer enn 5000 ville elefanter på Sri Lanka, og du har stor sjanse til å få se noen av de i løpet av din ferie på Sri Lanka. Elefanter er enorme, kloke og flotte dyr. Jeg har vært fascinert av de siden jeg var liten, og har beviset på det tatovert på skulderen.…
Les mer
Sri Lanka på sommeren

Sri Lanka på sommeren: Trincomalee

Reiser du til Sri Lanka på sommeren, så kan jeg anbefale et besøk til Trincomalee. Dette kjente turistmålet på nordøst-kysten byr på herlige, eviglange sandstrender og flere mulige aktiviteter for hele familien. Mellom juni og september, har østkysten det mest solrike og stabile været.🌴🏖️☀️ Mange av våre kunder ønsker å kombinere en av våre rundreiser,…
Les mer
Marys venner hjelpearbeid på Sri Lanka

Marys Venner er mine venner!

Marys Venner har drevet hjelpearbeid på Sri Lanka i 45 år💖 Hundrevis av norske, engasjerte faddere har bidratt til nå. Jeg møtte flere av de her i Hikkaduwa i Februar 2020, og siden har jeg både sett og hørt om det fantastiske arbeidet Marys Venner gjør på Sri Lanka. Jeg vet jeg har mange lesere…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE