Sommerferie Sri Lanka

Sommerferie Sri Lanka

Jan Egil Lund  (63) tok med samboer og søster på sommerferie til Sri Lanka. Målet for reisen var å besøke datteren, –meg 😆, se seg om i Hikkaduwa og nyte strandlivet. Og alle tre tingene ble innfridd. I denne artikkelen får du tips til hvordan du kan legge opp en reisen for en best mulig sommerferie på Sri Lanka.

sommerferie sri lanka

Reise til Sri Lanka i sommerferien?

Sri Lanka har virkelig slått an som en feriedestinasjon for nordmenn. Og det er ikke så rart!

Vakre strender, spennende kultur og et fantastisk dyreliv – det er mye som lokker til perlen i det indiske hav.

Som jeg beskriver i guide om vær, klima og sesong på Sri Lanka, og i videoen under, så er det desember til april som er høysesongen her. Men samtidig er det gode muligheter for å ha en super sommerferie på Sri Lanka.

Trysling på sommerferie på Sri Lanka

Jan Egil, eller «Zakris» som de fleste hjemme i Trysil kaller han, hadde gledet seg lenge til å besøke meg på Sri Lanka. Egentlig var det planlagt åpning av At Ease Beach Hotel i juni 2017, så det var en av grunnene til at turen ble bestilt akkurat denne tiden. På grunn av at byggeprosessen tok mer tid enn ventet, så måtte vi utsette åpningen, men de valgte allikevel å komme som planlagt.

Og en øl ved bassengkanten på hotellet / byggeplassen ble det:

Sommer sri lanka 2017

Hikkaduwa på sommeren

De hadde to uker i Hikkaduwa, og det ble god tid til avslapping, sol og bading i svømmebassenget på hotellet de bodde på. Jeg tok de med og viste fram mange av de fine restaurantene som finnes her. Ingenting er som å spise deilig sjømat, med tærne i sand og denne utsikten:

sommerferie Hikkaduwa

Ikke alt gikk som planlagt

Planen for sommerferien på Sri Lanka var at etter en uke med strandliv i Hikkaduwa, skulle de tre på en rundreise med Norlanka Travels.

Ferien fikk en litt dramatisk vending da Anni var uheldig,  falt og brakk håndleddet! Vi ordnet opp med legebesøk og sykehus, men dessverre gikk de da glipp av rundreisen vi hadde arrangert for de. Men, men.. Det betyr jo også bare at de er nødt til å komme tilbake det da.

Sommerferie Sri Lanka

Else Jorunn, Anni og Jan Egil

I stedet fikk de enda mer tid til å se seg om i Hikkaduwa og å reise på dagsturer med oss i nærområdet. En av favorittene for mange som besøker sørkysten av Sri Lanka er gamlebyen Galle Fort. På bildet over er gjengen samlet foran det ikoniske fyrtårnet, rett ved festningsmuren.

Her er det koselige restauranter, spennende shopping og et interssant innblikk i deler av landets historie.

Galle Fort sommerferie Sri Lanka
Galle restaurant sommerferie sri lanka

Pappa har besøkt Sri Lanka flere ganger gjennom årene. Les andre blogginnlegg fra hans opplevelser:

pappa kjører tuktuk

Har du spørsmål om å reise på sommerferie til Sri Lanka?

Legg igjen en kommentar, eller ta kontak på info@norlankatravels.com

Forrige innlegg
Kayak – En dag på vannet
Neste innlegg
«Et liv uten stress»

Relevante blogginnlegg:

Norlanka Travels har arrangert rundreiser på Sri Lanka i 10 år

Endelig en god sesong igjen 🙏

Vinteren 2024 har vært fantastisk for oss. Og nesten litt symbolsk er det nettopp i år 10 år siden vi startet å selge rundreiser på Sri Lanka. Med et slikt jubileum er det fint å mimre litt.  Dette har Norlanka Travels gjort siden 2014:  En av høydepunktene fra research-turene våre til høyre 👆 I 2014…
Les mer
Internett på Sri Lanka?

🛜Internett på Sri Lanka

Den beste, tryggeste og rimeligste måten å komme deg på nett på Sri Lanka er å kjøpe et lokalt sim-kort. Dette gjør du veldig enkelt i ankomsthallen på flyplassen – eller i nærmeste by/tettsted.

Les mer

Førjulstur til Colombo

I helga var vi på jentetur til Colombo 🌴🏙️ -Byen jeg har et hat-elsk forhold til.  På den ene siden så er det trafikkaos, bråk og et uoversiktelig bybilde🤨 Men på den positive siden så er det spennende kjøpesentre og et utrolig utvalg av restauranter.  Her finner vi ALT vi ikke har i Hikkaduwa her! Denne…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE