Grønn te, tuktuk og Rice & Curry

Samakanda: Grønn te, tuktuk og Rice & Curry!

Historien om en helgeutflukt til Samakanda: Grønn te, tuktuk og Rice & Curry!

I begynnelsen av året var vi på en helgeutflukt til Samakanda. Dette er et veldig unikt sted, og det ligger idyllisk til i jungelen. Målet med helgen var bare å slappe av og nyte naturen, ro og stillet. Og det klarte vi jammen!

Her kan du se en kort film om våre opplevelser:

Å drikke grønn te og slappe av på Samakanda:

Samakanda ligger ca en times kjøretur fra Hikkaduwa. Samakanda betyr «peaceful hill», og det beskriver stedet godt. Her finner du teplantasjer med økologisk grønn te, nydelig natur og en veldig ro. Det første som slo meg var stillheten. Men da vi hørte nærmere etter, så var vi omgitt av fantastiske dyrelyder fra jungelen rundt. Fugler, insekter og apekatter. 

Huset vi overnattet i var veldig enkelt, men så sjarmerende. Du ser bilder herfra i videoen over.

Stedet ble startet av forfatteren Rory Spowers, og han har skrevet en bok om sine opplevelser. 

Den anbefales!

Bokomtale fra Amazon:

BBC journalist and environmentalist Rory Spowers wanted to finally live his dream and abandon life in London for a more ecologically sustainable lifestyle. Moving with his wife and two toddler sons to a 60-acre abandoned tea estate in Sri Lanka, Rory sets out to create a model organic farm there and earn his livelihood from the land.

Kjøp Boka fra Amazon (affiliate) HER.

Forrige innlegg
Snorkle med skilpadder i Hikkaduwa
Neste innlegg
Advent på Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Norlanka Travels har arrangert rundreiser på Sri Lanka i 10 år

Endelig en god sesong igjen 🙏

Vinteren 2024 har vært fantastisk for oss. Og nesten litt symbolsk er det nettopp i år 10 år siden vi startet å selge rundreiser på Sri Lanka. Med et slikt jubileum er det fint å mimre litt.  Dette har Norlanka Travels gjort siden 2014:  En av høydepunktene fra research-turene våre til høyre 👆 I 2014…
Les mer
Internett på Sri Lanka?

🛜Internett på Sri Lanka

Den beste, tryggeste og rimeligste måten å komme deg på nett på Sri Lanka er å kjøpe et lokalt sim-kort. Dette gjør du veldig enkelt i ankomsthallen på flyplassen – eller i nærmeste by/tettsted.

Les mer

Førjulstur til Colombo

I helga var vi på jentetur til Colombo 🌴🏙️ -Byen jeg har et hat-elsk forhold til.  På den ene siden så er det trafikkaos, bråk og et uoversiktelig bybilde🤨 Men på den positive siden så er det spennende kjøpesentre og et utrolig utvalg av restauranter.  Her finner vi ALT vi ikke har i Hikkaduwa her! Denne…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE