scooter rundreise på Si Lanka

8 dager på 5 hjul. -en fantastisk rundreise på Sri Lanka!

Jeg er tilbake i Hikkaduwa etter en fantastisk rundreise på Sri Lanka. Åtte dager, fire personer i en tuktuk og en scooter. Dette har vært litt av en opplevelse, og her er høydepunktene fra turen:

 

Safari i Udawalawe nasjonalpark, hvor jeg rett og slett mistet tellingen over hvor mange elefanter vi så. Da de nærmest stilte seg opp og poserte foran innsjøen ved solnedgang, mistet jeg nesten pusten! Styltefiskerne har jeg sett mange ganger før, men det er alltid moro og vise frem dette fenomenet til nye besøkende.  

 Ved et hindutempel i nærheten av Ella møtte vi denne forsamlingen ute på tur. Vi stoppen opp for å kikke på hva som foregikk. Det viste seg at de feiret innvielse av et nytt tempel, og vi fikk en velsignelse og et merke i panna på vei forbi. Takk!
Vi kjørte gjennom et fantastisk landskap i høylandet. Fjell, vannfall, teplantanjer og fin utsikt på alle kanter. Av ot til blir jeg bare helt satt ut av hvor vakkert Sri Lanka er!
Nuwara Eliya: Byen kalles «lille England» på grunna av stilen, arkitekturen, klimaet og beliggenheten i høylandet. Her finnes en fin innsjø, Gregory Lake, perfekt for en spasertur eller båttur.

 

 

For andre gang gikk jeg de #$%& trappetrinnene til toppene av Adam´s Peak. Turen er lang og gjør vondt i utrente lår og knær. Soloppgangen på toppen gjør det nesten verdt det..

I Kandy besøkte vi tann tanntempelet og var på det kjente danseshowet på kvelden. De avsluttet kvelden med å gå på glødende kull! Som en ekstra bonus blomstret kirsebærtrærne de dagene vi var i Kandy, så byen viste seg virkelig fra sin beste side

INFO: Vi kjørte tuktuk og scooter, så rundturen tok åtte dager tilsammen. Reiseruten var Hikkaduwa – Welligama – Udawalawe – Ella – Nuwara Eliya – Delhouse – Adam´s Peak – Kandy – Hikkaduwa.
Jeg skal legge ut litt mer informasjon om stedene vi besøkte senere.

Forrige innlegg
Sri Lanka: Et paradis som slår sprekker.
Neste innlegg
Å kjøpe en drøm….

Relevante blogginnlegg:

Familieferie Sri Lanka rundreise

Familieferie 🇱🇰Sri Lanka.

Guri, Sven Ivar og deres tre døtre dro på familieferie til Sri Lanka desember 2019. Julefeiring hjemme i Oslo, ble byttet ut med sol, strand og spennende opplevelser på Sri Lanka 🌴🛺 Jeg spurte om jeg kunne få dele deres opplevelser med mine blogglesere. Og det fikk jeg! 😊Så her kommer deres egne minner fra…
Les mer
Backpacking reise på budsjett Sri Lanka

Backpacking på Sri Lanka

Backpacking på Sri Lanka –  det blir stadig mer populært. Det enkleste er å reise med egen bil og sjåfør på Sri Lanka, men det er også mulig å reise mer individuelt, med kollektivtransport og sekk på ryggen. Videre får du noen av mine tips til backpacking på Sri Lanka: Backpacking: Sri Lanka på budsjett…
Les mer

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE