Instavennlige Sri Lanka Coconut Hill Mirissa

5 instavennlige steder på Sri Lanka

Følger du Norlanka Travels eller taggen #reistilsrilanka på Instagram, finner du mange flotte bilder fra Sri Lanka.

Men det er også mange fotografer og kreative turister som deler bilder fra «perlen i det indiske hav». Hele landet kan sies å være instavennlig! Noen steder har blitt spesielt populære å ta bilder fra, og Instagram flommer over av inspirasjon. Her har jeg samlet et knippe steder som gjør seg godt på bilder. Jeg har fått tillatelse til å reposte   (Posted with permission).

Dette tårnet finner du i Gampola, ca en times kjøretur fra Kandy. Stedet har virkelig blitt satt på kartet det siste året. Nettopp på grunn av slike vakre bilder på Instagram. Dette er tatt av Jordan Hammond.

Clara B Martin har tatt dette vakre bildet ned utsikt over Nine Arches Bridge, rett utenfor fjellbyen Ella. Denne brua finner du langs den kjente togreisen i høylandet, som du kan lese mer om på vår side HER.

Jeg har sett flere bilder enn jeg kan telle fra denne «kokospalmetoppen» rett utenfor Mirissa. Med bakgrunn av blått hav, blå himmel og  grønne trær – og glade mennesker i forkant, så blir det jo et nydelig bilde.

Jeg synes Natasha og Richard bak instagramkontoen Wantingwanderlust får det svært bra til!

Hvem drømmer ikke om å mate havskilpadder i det fri?

Og det er mulig rett utenfor strandkanten i Hikkaduwa! Courtney George viser frem dette blinkskuddet av den enorme skilpadden som stikker hodet opp av vannflaten. Vil du oppleve det samme, så kan jeg fortelle deg akkurat hvor du bør gå!

Trvelkitty er ei srilankisk jente som tar fantstisk flotte bilder fra sine reiser på Sri Lanka.

Her beundrer hun Lakshapana Falls. Det 126 meter høye vannfallet finner du ved Maskeliya, nær Nuwara Eliya.

Sjekk ut vår konto, norlankatravels for flere inspirerende bilder fra Sri Lanka.

Forrige innlegg
Livet med flipflops, nydelige strender og løshunder
Neste innlegg
Boktips: Anbefalte bøker om Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Er det trygt å reise til Sri Lanka?

Er det trygt å reise til Sri Lanka?

🤔Nervøse Nordmenn stiller meg ofte spørsmålet; er det trygt å reise til Sri Lanka? Og jeg kan godt forstå at noen er skeptiske, da Sri Lanka har en litt «trøblete historie». En lang borgerkrig ble avsluttet først i 2009, tsunami, terroraksjonen i 2019, Covid-19 og nå til sist i 2022: økonomisk og politisk krise! Men…
Les mer
Høylandet på Sri Lanka

Det vakre høylandet på Sri Lanka

Høylandet på Sri Lanka er ubeskrivelig vakkert 💖⛰️ Fjell, fossefall og teplantasjer. Grønt i grønt så langt øyet kan se💚 Hvilke steder bør du få med deg i høylandet? De mest populære stedene å besøke i høylandet er nok Ella og Nuwara Eliya. Pilgrimsruten opp til Adam´s Peak er også et høydepunkt for de som ønsker å kombinere en fysisk…
Les mer
Du kan reise til Sri Lanka nå

Du kan reise til Sri Lanka nå

(men vi blir i Norge en stund til) Du KAN reise til Sri Lanka nå 🎉 UDE har opphevet reiserådet som frarådet reiser til Sri Lanka. De vurderer at sikkerhetssituasjonen i landet  er mer stabil.  Så hurra-hurra 🥂 da går det an for nordmenn å reise til Sri Lanka fremover. Vi i Norlanka Travels tar i mot bestillinger av…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE