Instavennlige Sri Lanka Coconut Hill Mirissa

5 instavennlige steder på Sri Lanka

Følger du Norlanka Travels eller taggen #reistilsrilanka på Instagram, finner du mange flotte bilder fra Sri Lanka.

Men det er også mange fotografer og kreative turister som deler bilder fra «perlen i det indiske hav». Hele landet kan sies å være instavennlig! Noen steder har blitt spesielt populære å ta bilder fra, og Instagram flommer over av inspirasjon. Her har jeg samlet et knippe steder som gjør seg godt på bilder. Jeg har fått tillatelse til å reposte   (Posted with permission).

Dette tårnet finner du i Gampola, ca en times kjøretur fra Kandy. Stedet har virkelig blitt satt på kartet det siste året. Nettopp på grunn av slike vakre bilder på Instagram. Dette er tatt av Jordan Hammond.

Clara B Martin har tatt dette vakre bildet ned utsikt over Nine Arches Bridge, rett utenfor fjellbyen Ella. Denne brua finner du langs den kjente togreisen i høylandet, som du kan lese mer om på vår side HER.

Jeg har sett flere bilder enn jeg kan telle fra denne «kokospalmetoppen» rett utenfor Mirissa. Med bakgrunn av blått hav, blå himmel og  grønne trær – og glade mennesker i forkant, så blir det jo et nydelig bilde.

Jeg synes Natasha og Richard bak instagramkontoen Wantingwanderlust får det svært bra til!

Hvem drømmer ikke om å mate havskilpadder i det fri?

Og det er mulig rett utenfor strandkanten i Hikkaduwa! Courtney George viser frem dette blinkskuddet av den enorme skilpadden som stikker hodet opp av vannflaten. Vil du oppleve det samme, så kan jeg fortelle deg akkurat hvor du bør gå!

Trvelkitty er ei srilankisk jente som tar fantstisk flotte bilder fra sine reiser på Sri Lanka.

Her beundrer hun Lakshapana Falls. Det 126 meter høye vannfallet finner du ved Maskeliya, nær Nuwara Eliya.

Sjekk ut vår konto, norlankatravels for flere inspirerende bilder fra Sri Lanka.

Forrige innlegg
Livet med flipflops, nydelige strender og løshunder
Neste innlegg
Boktips: Anbefalte bøker om Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Elefanter Sri Lanka

Elefanter på Sri Lanka

Det finnes mer enn 5000 ville elefanter på Sri Lanka, og du har stor sjanse til å få se noen av de i løpet av din ferie på Sri Lanka. Elefanter er enorme, kloke og flotte dyr. Jeg har vært fascinert av de siden jeg var liten, og har beviset på det tatovert på skulderen.…
Les mer
Sri Lanka på sommeren

Sri Lanka på sommeren: Trincomalee

Reiser du til Sri Lanka på sommeren, så kan jeg anbefale et besøk til Trincomalee. Dette kjente turistmålet på nordøst-kysten byr på herlige, eviglange sandstrender og flere mulige aktiviteter for hele familien. Mellom juni og september, har østkysten det mest solrike og stabile været.🌴🏖️☀️ Mange av våre kunder ønsker å kombinere en av våre rundreiser,…
Les mer
Marys venner hjelpearbeid på Sri Lanka

Marys Venner er mine venner!

Marys Venner har drevet hjelpearbeid på Sri Lanka i 45 år💖 Hundrevis av norske, engasjerte faddere har bidratt til nå. Jeg møtte flere av de her i Hikkaduwa i Februar 2020, og siden har jeg både sett og hørt om det fantastiske arbeidet Marys Venner gjør på Sri Lanka. Jeg vet jeg har mange lesere…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE