Instavennlige Sri Lanka Coconut Hill Mirissa

5 instavennlige steder på Sri Lanka

Følger du Norlanka Travels eller taggen #reistilsrilanka på Instagram, finner du mange flotte bilder fra Sri Lanka.

Men det er også mange fotografer og kreative turister som deler bilder fra «perlen i det indiske hav». Hele landet kan sies å være instavennlig! Noen steder har blitt spesielt populære å ta bilder fra, og Instagram flommer over av inspirasjon. Her har jeg samlet et knippe steder som gjør seg godt på bilder. Jeg har fått tillatelse til å reposte   (Posted with permission).

Dette tårnet finner du i Gampola, ca en times kjøretur fra Kandy. Stedet har virkelig blitt satt på kartet det siste året. Nettopp på grunn av slike vakre bilder på Instagram. Dette er tatt av Jordan Hammond.

Clara B Martin har tatt dette vakre bildet ned utsikt over Nine Arches Bridge, rett utenfor fjellbyen Ella. Denne brua finner du langs den kjente togreisen i høylandet, som du kan lese mer om på vår side HER.

Jeg har sett flere bilder enn jeg kan telle fra denne «kokospalmetoppen» rett utenfor Mirissa. Med bakgrunn av blått hav, blå himmel og  grønne trær – og glade mennesker i forkant, så blir det jo et nydelig bilde.

Jeg synes Natasha og Richard bak instagramkontoen Wantingwanderlust får det svært bra til!

Hvem drømmer ikke om å mate havskilpadder i det fri?

Og det er mulig rett utenfor strandkanten i Hikkaduwa! Courtney George viser frem dette blinkskuddet av den enorme skilpadden som stikker hodet opp av vannflaten. Vil du oppleve det samme, så kan jeg fortelle deg akkurat hvor du bør gå!

Trvelkitty er ei srilankisk jente som tar fantstisk flotte bilder fra sine reiser på Sri Lanka.

Her beundrer hun Lakshapana Falls. Det 126 meter høye vannfallet finner du ved Maskeliya, nær Nuwara Eliya.

Sjekk ut vår konto, norlankatravels for flere inspirerende bilder fra Sri Lanka.

Forrige innlegg
Livet med flipflops, nydelige strender og løshunder
Neste innlegg
Boktips: Anbefalte bøker om Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Norlanka Travels har arrangert rundreiser på Sri Lanka i 10 år

Endelig en god sesong igjen 🙏

Vinteren 2024 har vært fantastisk for oss. Og nesten litt symbolsk er det nettopp i år 10 år siden vi startet å selge rundreiser på Sri Lanka. Med et slikt jubileum er det fint å mimre litt.  Dette har Norlanka Travels gjort siden 2014:  En av høydepunktene fra research-turene våre til høyre 👆 I 2014…
Les mer
Internett på Sri Lanka?

🛜Internett på Sri Lanka

Den beste, tryggeste og rimeligste måten å komme deg på nett på Sri Lanka er å kjøpe et lokalt sim-kort. Dette gjør du veldig enkelt i ankomsthallen på flyplassen – eller i nærmeste by/tettsted.

Les mer

Førjulstur til Colombo

I helga var vi på jentetur til Colombo 🌴🏙️ -Byen jeg har et hat-elsk forhold til.  På den ene siden så er det trafikkaos, bråk og et uoversiktelig bybilde🤨 Men på den positive siden så er det spennende kjøpesentre og et utrolig utvalg av restauranter.  Her finner vi ALT vi ikke har i Hikkaduwa her! Denne…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE