Instavennlige Sri Lanka Coconut Hill Mirissa

5 instavennlige steder på Sri Lanka

Følger du Norlanka Travels eller taggen #reistilsrilanka på Instagram, finner du mange flotte bilder fra Sri Lanka.

Men det er også mange fotografer og kreative turister som deler bilder fra «perlen i det indiske hav». Hele landet kan sies å være instavennlig! Noen steder har blitt spesielt populære å ta bilder fra, og Instagram flommer over av inspirasjon. Her har jeg samlet et knippe steder som gjør seg godt på bilder. Jeg har fått tillatelse til å reposte   (Posted with permission).

Dette tårnet finner du i Gampola, ca en times kjøretur fra Kandy. Stedet har virkelig blitt satt på kartet det siste året. Nettopp på grunn av slike vakre bilder på Instagram. Dette er tatt av Jordan Hammond.

Clara B Martin har tatt dette vakre bildet ned utsikt over Nine Arches Bridge, rett utenfor fjellbyen Ella. Denne brua finner du langs den kjente togreisen i høylandet, som du kan lese mer om på vår side HER.

Jeg har sett flere bilder enn jeg kan telle fra denne «kokospalmetoppen» rett utenfor Mirissa. Med bakgrunn av blått hav, blå himmel og  grønne trær – og glade mennesker i forkant, så blir det jo et nydelig bilde.

Jeg synes Natasha og Richard bak instagramkontoen Wantingwanderlust får det svært bra til!

Hvem drømmer ikke om å mate havskilpadder i det fri?

Og det er mulig rett utenfor strandkanten i Hikkaduwa! Courtney George viser frem dette blinkskuddet av den enorme skilpadden som stikker hodet opp av vannflaten. Vil du oppleve det samme, så kan jeg fortelle deg akkurat hvor du bør gå!

Trvelkitty er ei srilankisk jente som tar fantstisk flotte bilder fra sine reiser på Sri Lanka.

Her beundrer hun Lakshapana Falls. Det 126 meter høye vannfallet finner du ved Maskeliya, nær Nuwara Eliya.

Sjekk ut vår konto, norlankatravels for flere inspirerende bilder fra Sri Lanka.

Forrige innlegg
Livet med flipflops, nydelige strender og løshunder
Neste innlegg
Boktips: Anbefalte bøker om Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Elefanter Sri Lanka

Elefanter på Sri Lanka

Det finnes mer enn 5000 ville elefanter på Sri Lanka, og du har stor sjanse til å få se noen av de i løpet av din ferie på Sri Lanka. Elefanter er enorme, kloke og flotte dyr. Jeg har vært fascinert av de siden jeg var liten, og har beviset på det tatovert på skulderen.…
Les mer
Sri Lanka feirer nyttår i april

Sri Lanka feirer nyttår i april

Ja, her på Sri Lanka feirer vi nyttår i april! Tradisjonelt var dette en markering av at innhøstingen av risavlingene var ferdig. Nyttårsfeiringen på Sri Lanka er vanligvis 13. eller 14 april. Astrologi er viktig på Sri Lanka, og dette er veldig tydelig denne dagen. Hvert år er det ulike tidspunkt der en skal gjøre…
Les mer
Sri Lanka Reise med ungdom

Sri Lanka: Reise med ungdom og større barn

Skal du til Sri Lanka: og reise med ungdom eller større barn? Da har jeg tips til et par steder som er verdt å legge inn i reiseruta. Templer, teplantasjer og vannfall er nydelig, men kanskje kjedelig for ungdom? Finnes det noen mer action-fylte og spennende aktiviteter på Sri Lanka? Rafting på Sri Lanka Reiser…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE