Safari i Yala nasjonalpark

Safari i den mest populære parken på Sri Lanka!

Yala er en av de største nasjonalparkene på Sri Lanka. Nesten 1000 kvadratkilometer stor! Økosystemet varierer mellom skog, gressletter, våtmark, stein og sandstrender. Parken har derfor et variert dyreliv.

Unik sjanse til å se leopard!

Yala et av områdene i verden med høyest tetthet av leoparder. Du har derfor en god sjanse til å få øye på dette flotte kattedyret. Så mye som en av tre besøkende får oppleve å se leoparden på forholdsvis nært hold.

I tillegg kan du se sjakal, krokodiller,  “leppebjørn”,  elefanter, vannbøfler, ulike hjortedyr, slanger, øgler, påfugler og utallige andre fugle- og insektsyper. En opplevelse for livet!

Yala safari nasjonalpark sri lanka
Yala safari Sloth Bear leppebjørn
Yala Safari Monkeys
Safari Yala
Yala safari nasjonalpark sri lanka
Safari Yala
Elefanter på Safari Sri Lankak
Safari Yala
Sri Lanka Safari Yala Leopard
Yala safari nasjonalpark sri lanka
Sri Lanka Safari Yala Leopard

En populær dagstur.

Dagsturen starter på morgenen, med transport fra Hikkaduwa. Det er en 3 timers kjøretur, fram til inngangen til Yala nasjonalpark.

Dere blir så guidet gjennom nasjonalparken i en safarijeep med en erfaren sjåfør. Retur til Hikkaduwa er også inkludert hvis dere ønsker.

PS: Yala nasjonalpark er besøkt av mange turister i løpet av året. Spesielt i høysesongen desember til februar er det stor tetthet av safarijeeps her.

Les mer: 

sri lanka severdigheter
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE