Ella og elefanter 2 dager
Tog i høylandet Sri Lanka
Ella Sri Lanka
Ella Mount Heaven Hotel
Elephant Transit Home
Yala safari nasjonalpark sri lanka
Safari Yala
Tog i høylandet Sri Lanka

Fjellbyen Ella og majestetiske elefanter.

Dette er en kort, men opplevelsesrik tur som kan starte og avsluttes i Hikkaduwa.

Første dagen reiser dere opp til fjellbyen Ella, hvor dere går på toppen av  «Little Adams Peak». Her er det spektakulær utsikt over de omkringliggende fjellene!

Neste morgen reiser dere ned igjen til lavlandet, og området ved nasjonalparken Udawalawe. Først besøker dere «the Elephant Transit Home». Et sted som tar vare på foreldreløse elefantbabyer til de kan klare seg alene ute i nasjonalparken på egenhånd.

Deretter er det tur for en jeepsafari i nasjonalparken. Udawalawe er først of fremst kjent for de store flokkene med elefanter som holder til her. Det er også stor sjanse til å se krokodiller, vannbøfler, rådyr, sjakaler, øgler og et utrolig variert fugleliv.

Dette er en privat rundreise for deg, et par, familien eller en liten gruppe. Det vil si at reisen kan starte da det passer DEG!
Underveis nyter du fordelen av å ha full frihet og fleksibilitet, du legger opp detaljene i dagsprogrammet sammen med en av våre dyktige sjåfører.
Norlanka Travels Hikkaduwa Sri Lanka

Inkludert: 

  • To dagers rundreise med privat bil med air-condition og komfortable seter.
  • Medium standard på overnattingen (hotell Ella Gap som beskrevet, eller tilsvarende).
  • Halvpensjon (frokost og middag inkludert) på hotellet i Ella.
  • Inngang til alle beskrevne severdigheter.
  • Transport tilbake til Hikkaduwa etter reisens slutt.
  • Oppfølging på norsk før, under og etter reisen.
  • En fantastisk opplevelse!

Ikke inkludert:

– Måltider utover de beskrevne.

Oak Ray Ella Gap Hotel

Tilpass reisen:

Denne reisen kan enkelt tilpasses dine ønsker. Den kan også kombineres med andre tilbud fra Norlanka Travels for å skape DIN DRØMMEREISE!

Bruk feltet «MERKNAD / ØNSKER» i bestillingsskjemaet for dine ønsker til endringer!

 

Endring av programmet.

Små justeringer i dagsprogrammet kan gjørs i samråd med sjåføren den enkelte dagen. For eksempel;

  • ønsker dere ikke å besøke elefantbarnehjemmet, bare gi beskjed så stopper han ikke der.

Sjåføren har god kunnskap om når på dagen det lønner seg å besøke de ulike severdighetene og når det lønner seg å kjøre fra hotellet om morgenen. Lytt gjerne til råd og bli enige om dagsprogram som passer dere! Har dere ønsker om andre større endringer i programmet, ta kontakt på info@norlankatravels.com i forkant av bestilling. Kanskje må vi skreddersy en reise som passer for dere.

 

Oppgradering av hotell.
  • 98 Acres:  Luksusresort med fantastisk beliggenhet. Pristillegg per standard dobbeltrom pr.natt:  LKR 25.000.   Pristillegg pr Suite dobbeltrom pr.natt:  fra LKR 40.000   OBS! 98 Acres blir ofte fullbooket lang tid i forveien, her bør du være tidlig ute.

Dette er forutsatt ledig kapasitet på det aktuelle hotellet, og kan ikke garanteres før bestilling.

 

Starte rundreisen fra annet sted enn At Ease Beach Hotel i Hikkaduwa?

Dette er stort sett uproblematisk. Under bestillingen får du frem alternativer du kan velge. Bor dere på et annet hotell, gjestehus eller villa i Hikkaduwa, så skriv navnet og eventuelt adressen her. Vår sjåfør henter dere her til samme tid som beskrevet i programmet.

Bor dere i nærområdet, for eksempel Galle, Unawatuna, Thalpe eller lignende går det helt fint an å starte reisen direkte derfra. Det kan forekomme endringer i tidspunkt for start av rundreisen, eller inkluderte aktiviteter. Ta kontakt på mail i forkant hvis du er usikker!

Avslutning av rundreisen.

Denne rundreisen avsluttes vanligvis i Hikkaduwa. Våre sjåfører holder til her, og skal tilbake dit etter endt rundreise. Ønsker du også å avslutte et annet av nærområdene på veien dit, så er det ok uten tillegg i pris. Du finner også informasjon om andre strandsteder langs Sørkysten i denne guiden.

For andre ønsker om hvor reisen skal avsluttes, ta kontakt på forhånd til info@norlankatravels.com. Gi beskjed i MERKNAD under bestillingen hvor du ønsker at reisen skal avsluttes.

Pristillegg for transport til Arugam Bay på østkysten (surfested med sesong på sommeren):   LKR 12.000

Les mer:

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE