Norlanka Travels Sri Lanka

Dette gjør Norlanka Travels:

Vi har spesialisert oss på å tilby rundreiser på Sri Lanka. Det vil si opplevelsesrike private reiser sammen med en av våre dyktige sjåfører.

Dere får frihet og fleksibilitet til å styre dagene slik dere vil. Samtidig som vår erfarne sjåfør gjør at der får mer ut av reisen, og økt kunnskap om Sri Lanka.

I toppmenyen finner du våre ferdige rundreiser på 2, 4, 6, 7 eller 10 dager. På disse rundreisene er sjåfør, bil, hotell med halvpensjon og alle severdigheter inkludert. Dette er rundreiser som dekker de største severdighetene, og som vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på.

Skreddersydd, sosialt eller kun transport?

I tillegg kan du også lage din helt egne rundreise, og bestille egne valgte hotell. Vi stiller med sjåfør og bil! Les mer om dette nye tilbudet HER.

Norlanka Travels arrangerer også gruppereiser noen ganger i året. På enkelte av disse er Merete Lund selv med som guide.

Transport til og fra flyplassen, dagsturer fra Hikkaduwa og en del andre transportetapper og aktiviteter kan bestilles direkte fra vårt hotell i Hikkaduwa.

Dette gjør vi ikke:

Selger flybilletter: Bruk søkesider eller bestill direkte fra flyselskapene. (Emirates, Qatar Airlines og Sri Lankan Airlines har gode avganger). Billettprisene varierer fra 4- til 10.000 kr i løpet av året (per person – tur&retur) så bruk litt tid på å søke de beste avgangene. 

Videreformidler leie av hus og villaer. 

Bestiller hotell: Utover hotellrom som er inkludert i våre rundreiser, og vårt eget hotell At Ease Beach Hotel, bestiller vi ikke hotell for dere. Dette er best at du som kunde selv bestiller direkte til hotellet eller bookingsider som f.eks Agoda.com. Jeg kommer med mange tips til gode hoteller på Sri Lanka på denne siden. Alle linkene er affiliate-linker. Det vil si at prisen er det samme for deg som bestiller, mens Agoda gir meg en liten provisjon for markedsføring.  Jeg setter stor pris på om du benytter disse linkene som takk for hjelp og ideer 🙂

Sender togbilletter til Norge : Vi i Norlanka Travels kan kjøpe togbilletter for deg, men billettene må hentes hos oss i Hikkaduwa. Les mer HER.     Sri Lankas jernbaneselskap har informasjon om togreiser, men de tilbyr ikke bestilling og betaling på nett. Her på Sri Lanka er det fortsatt slik at billetter kun kjøpes med kontanter på togstasjonen.

Innenenlandsfly: Det finnes også muligheter til å fly med småfly/sjøfly/helikopter  innenlands på Sri Lanka. Vi i Norlanka Travels formidler ikke flybilletter, men dette kan bestilles direkt på en av disse sidene: * Sri Lankan Air Taxi    * HeliTours    * CinnamonAir

Gjennomføring av rundreisen: 

Vår sjåfør møter dere i ankomsthallen på flyplassen, hvis ikke annet oppmøtested er avtalt.

Han vil holde et skilt med ditt navn på, og være lett å få øye på.

I bilen får dere vann og litt snacks, slik at dere er klare for å starte å oppleve Sri Lanka.

Det er samme mann som følger dere hele rundreisen, og han overnatter ved samme hotell som dere eller i nærheten.

Dere legger opp daglig program, som oppmøtetid om morgenen i samråd med han. Sjåførene ordner også alt det praktiske i forhold til innsjekk på hoteller og billetter til severdighetene, så her er det bare å lene seg tilbake og nye opplevelsene!

Hente flyplass sjåfør Sri lanka

Dagsprogram og måltider:

Programmet er stort sett lagt opp til at morgenen / formiddagene brukes til oppsatt transport og aktiviteter.

Dere kan såklart når som helst be om et stopp for toalett, restaurant, butikk, minibank eller lignende underveis.

Det er vanskelig å angi nøyaktig kjøretid her på Sri Lanka, da det varierer veldig etter trafikk og kjøreforhold det aktuelle tidspunktet. Kjørelengden som er angitt i dagsprogrammet er et estimat på cirka reisetid i bil mellom de ulike stedene. Ønsker dere flere og lengre stopp underveis, vil så klart kjøretiden øke.

Sjåføren vil stoppe et egnet sted for og lunsj underveis. Dette betaler dere selv.

Innsjekk på hotellene vil de fleste dagene være på ettermiddagen, med tid til å slappe av utover kvelden. Middag serveres på hotellene dere bor, rundt klokken 19:00 – 20:00, og er normalt inkludert i rundreisen. Vanligvis er det buffet til middag, med rikholdig utvalg av lokal og internasjonal mat.

Frokost er inkludert på hotellene hver morgen.

Alle våre sjåfører snakker engelsk. Skulle det allikevel dukke opp noen spørsmål eller misforståelser, kan dere når som helst be sjåføren om å kontakte oss. Da har vi mulighet til å hjelpe til med oversetting eller svar på spørsmål.

Tilpasninger og endringer i programmet: 

Norlanka Travels rundreise Sri Lanka

Hovedtrekkene i programmet, blant annet hotellene og togbilletter er forhåndsbestilt og kan ikke endres.  Men små justeringer i dagsprogrammet kan gjørs i samråd med sjåføren den enkelte dagen. For eksempel;

  • Dagsprogram og starttid om morgenen: Kanskje vil dere sove lenger en dag, eller få litt ekstra tid til fore eksempel shopping  Kandy.
  • En planlagt severdighet kan kuttes ut, dersom dere ser dere ikke ønsker stopp der.
  • Det dukker opp en restaurant eller sted dere vil dra innom.

Sjåføren har god kunnskap om når på dagen det lønner seg å besøke de ulike severdighetene og når det lønner seg å kjøre fra hotellene om morgenen. Lytt gjerne til råd og bli enige om dagsprogram som passer dere! Har dere ønsker om andre større endringer i programmet, ta kontakt på info@norlankatravels.com i forkant av bestilling. Kanskje må vi skreddersy en reise som passer for dere.

Starte rundreisen et annet sted: 

For rundreiser som har program fra flyplassen?

Det er helt uproblematisk å starte rundreisen fra et annet sted i nærheten. For eksempel:

  • Negombo:  et strandsted 15 minutters kjøring fra flyplassen.
  • Colombo:  Hovedstaden ca 1 times kjøretur fra flyplassen.

Transport fra flyplassen ordner dere da selv, så starter rundreisen vår fra deres valgte hotell. Våre sjåfører starter uansett fra Hikkaduwa, så det blir ikke noe pristillegg i reisen hvis dere ønsker dette. Skriv navn på hotell og sted under «merknader»  bestillingen.

 

For rundreiser som har program som starter fra Hikkaduwa?

Det er helt uproblematisk å starte fra et annet sted langs sørkysten. For eksempel:

Ta kontakt før bestilling av reisen, så vi du få beskjed om det vil bli noen endringer i pris og/eller starttid for rundreisen.

Starte rundreisen et annet tidspunkt: 

Det er foreslått et startsted og tidspunkt i programmet, men her vi fleksible.

Hvis dere ønsker at reisen skal starte direkte på flyplassen etter ankomst; skriv nøyaktige ankomsstid og flilght-nummer i  bestillingen. Bruk “Merknad” feltet i bestillingen til eventuelle andre alternativer til hvor og når rundreisen skal starte. Ta kontakt før bestilling hvis du er usikker!

Eksempel på tilpassing av rundreisen Sri Lanka At Ease fra flyplassen: 

Vi tar utgangspunkt i at rundreisen starter fra flyplassen klokken 10:00 men kan tilpasses etter deres faktiske ankomst slik:

– Ved tidligere ankomst, justerer jeg starttiden i programmet. Sjåføren møter dere ved ankomst f.eks 08:25.

-Reisen kan starte direkte fra flyplassen senere enn kl 10:00, men da utgår grottetempelet i Dambulla fra programmet denne dagen.

-Hvis flyet deres ankommer sen ettermiddag, kveld eller natt, er det beste alternativet at dere selv bestiller natt (eller flere) på et hotell i nærheten av flyplassen. Dette kan for eksempel være ved strandstedet Negombo, kun ti minutter fra flyplassen. Rundreisen kan så starte fra hotellet deres klokken 10:00 neste morgen.

– Hvis flyet deres ankommer natt/tidlig morgen kan dere velge å starte reisen direkte fra flyplassen, men vær oppmerksom på at dere ikke kan regne med å få sjekket inn på hotellet i Dambulla før klokken 14:00 dag 1.

Norlanka Travels er fleksible, og vi kan tilpasse start av rundreisen slik dere ønsker, men legg merke til at på grunn av trafikksikkerhet og generell opplevelse av reisen, anbefales det ikke å kjøre i mørket (mellom klokken 19:00 og 05:00).

Oppgradering av hotell: 

Hotellene som er inkludert i programmet er av medium – god standard. Ønsker du å oppgradere til høyere standard, er dette mulig mot tillegg i prisen. Dette er forutsatt ledig kapasitet på det aktuelle hotellet, og kan ikke garanteres før bestilling.

Noen eksempler på anbefalte oppgraderinger:

Ella: 

  • 98 Acres Resort:  Luksusresort med fantastisk beliggenhet. Pristillegg per standard dobbeltrom pr.natt:  fra USD 125 $.   Pristillegg pr Suite dobbeltrom pr.natt:  fra USD 200 $      OBS! 98 Acres blir ofte fullbooket lang tid i forveien, her bør du være tidlig ute.

Yala:

  • Cinnamon Wild Yala: Luksuriøs stor resort, tett på naturen. Pristillegg pr dobbeltrom pr natt:  fra USD 100 – 200 (utifra sesong). Ta kontakt for et konkret tilbud på dine datoer.
  • Yala Safari Camping: Overnatting i luksus-telt med senger og tilknyttet toalett tett på nasjonalparken. Også ekstra anerkjent safari i en mindre besøkt del av nasjonalparken er inkludert.  Pristillegg pr “dobbelttelt” pr natt:  fraUSD 350
  • Dambulla:
  • Amaya Lake: Et flott resorthotell som ligger fantastisk til med utsikt over innsjøen og nær Sigiriya. Pristillegg fra USD 50 per dobbeltrom.

 

*** Ta ellers kontakt på info@norlankatravels.com for andre konkrete tilbud om oppgradering!  ***

Kombiner rundreisen med et opphold i Hikkaduwa:

 

At Ease Beach Hotel Hikkaduwa

Unn deg  noen dager på vårt eget  At Ease Beach Hotel  før eller etter rundreisen! Dette er et lite, personlig hotell med bare 10 rom som ligger rett på den fineste delen av standa her i Hikkaduwa. Vi har seks dobbeltrom med sjøutsikt og fire større familierom /budsjettrom som er vendt mot vei/bakgård.

Ved bestilling av rundreise med Norlanka Travels, får du minst 10% rabatt på oppholdet ved At Ease Beach Hotel.

Dette gjelder kun direkte bestilling gjennom oss eller nettsiden til hotellet, ikke gjennom eksterne bookingsider.

Legg til dagsturer, aktiviteter og transport fra Hikkaduwa: 

Norlanka Travels holder til i Hikkaduwa, og vi kan arrangere et utvalg av dagsturer, utflukter og opplevelser fra hotellet vårt her.

For eksempel dagsturen med elvebåtsafari, skilpaddeklekkeri og månsteinmine er veldig populær.

Gamlebyen Galle Fort er også en populær destinasjon som gjerne kan besøkes flere ganger! Det er bare 20 minutters kjøretur unna. Kanskje kan også surfetimer, dykking, elvebåtsafari, fisketur eller hvalsafari friste?  Hikkaduwa har også mange restauranter, spennende butikker, massasje mm. Ingenting av dette trenger dere å bestille på forhånd, dette ordner vi direkte fra hotellet.

Flyplasstransport: 

Vi kjører dere også gjerne tilbake til flyplassen for en stressfri avslutning på ferien! Uansett når på døgnet deres avgangstid. Bruk DENNE LINKEN for å bestille transport til flyplassen.  Vi kan også ordne dette fra andre steder enn “At Ease Beach Hotel”: Bentota, Unawatuna, Galle og Mirissa er eksempler på steder som regnes som nærliggende i denne sammenhengen. Send oss en mail for å høre om eventuelt pristillegg fra annet sted.

Gled deg til vakre Sri Lanka.

Du har herlige opplevelser å se fram til!

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE