Opplev Colombo med tuktuk
kjøre tuktuk i Colombo Sri Lanka
Opplev Colombo med tuktuk

Skal du oppleve Sri Lankas hovedstad, gjør det med stil!

 

Se for deg å cruise rundt i denne millionbyen i en supertøff retro Tuktuk. I baksetet har dere musikk fra høyttalere og iskald drikke i kjøleboks! Med deg har du en dyktig sjåfør. Han er født og oppvokst i Colombo og kjenner til de beste severdighetene og de mer skjulte skattene. Slik får du med deg de viktigste stedene og kommer tett på kulturen.

I løpet av dagen lærer du mye om byen, menneskene, trafikken, maten og du får kan tilogmed nyte en  kald Lion øl mens dere kjører.

Dette er en privat dagstur arrangert for deg, et par, familien eller en liten gruppe.
Underveis nyter du fordelen av å ha full frihet og fleksibilitet, du legger opp detaljene i dagsprogrammet sammen med en av våre dyktige sjåfører.
Norlanka Travels Hikkaduwa Sri Lanka

Tilpass reisen

Denne dagsturen kan enkelt tilpasses dine ønsker. Den kan også kombineres med andre tilbud fra Norlanka Travels for å skape DIN DRØMMEREISE!

Bruk feltet «MERKNAD / ØNSKER» i bestillingsskjemaet for dine ønsker til endringer!

 

Starte dagsturen fra et annet sted enn At Ease Beach Hotel i Hikkaduwa?

Dette er stort sett uproblematisk. Under bestillingen får du frem alternativer du kan velge. Bor dere på et annet hotell, gjestehus eller villa i Hikkaduwa, så skriv navnet og eventuelt adressen under merknader. Vår sjåfør henter dere her til samme tid som beskrevet i programmet.

Bor dere i nærområdet, for eksempel Galle, Unawatuna, Bentota eller lignende går det helt fint an å starte reisen direkte derfra. Det kan forekomme endringer i tidspunkt for start av rundreisen eller tillegg i pris. Ta kontakt på mail i forkant hvis du er usikker!

Reisen kan også starte fra flyplassen i stedet for i Hikkaduwa. Ta kontakt på mail for å avklare om tiden dere landet på er gunstig i forhold til å få ti en tuktuk sightseeing i hovedstaden. Dette vil være mest praktisk hvis du har ankomst en gang mellom 06:00 og 13:00.

Avslutning av dagsturen.

Normalt avsluttes dagsturen med at tuktuken slipper dere av på avtalt sted etter at sightseeingen er ferdig. Dette kan for eksempel være et hotell du har bestilt, eller sentralt i sentrum ved «Galle Face Green»

  • Ønsker du også transport tilbake til Hikkaduwa. Kryss av for dette i bestillingen. Et tillegg på $ 50 USD legges til. I så fall venter Norlanka Travels sjåfør på dere til avtalt sted da sightseeingen med tuktuk er ferdig.

Mer informasjon om Colombo

Les mer om den spennende storbyen i VÅR GUIDE TIL COLOMBO – LINK.
Her finner du tips til hoteller og informasjon om de beste stedene å shoppe og spise.
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE