Gruppereise Aktiv Ferie

Bli med på en aktiv ferie på Sri Lanka!

Midt i blinken for deg som ønsker en sosial ferie full av opplevelser.

Ja, det er deilig med strandliv og avslapping, men etter noen dager blir man gjerne rastløs! Det er da vi setter oss i bussen for å oppleve mer av denne spennende øya.

Det blir guidet tur i regnskogen Sinharaja. Det blir fine fjellturer blant teplantasjer og fossefall. Vi skal på safari, rafting og båttur.

Underveis bor vi variert, på steder valgt for sin beliggenhet og originalitet. Det blir alt fra ombygde containere i jungelen, til luksusresorten 98 Acres der vi får servert en himmelsk 7 retters middag. Og ikke minst er det lagt inn tid til å komme i feriemodus ved vårt flotte strandhotell i Hikkaduwa.

Dette blir en reise du vil huske for alltid. Bli med!

Om reisen:

Varighet: 10 dager

Startdato: 15.10.2019
Sluttdato: 24.10.2019

Min. antall deltakere: 4
Maks antall deltakere: 16

Pris per person i dobbeltrom:
LKR 250.000 (≈ NOK 12.000)

Enkeltromtillegg:
LKR 120.000 (≈ NOK 5.700)

Program for turen: 

Dag 1:  15.10.2019

Klokken 14:00: Innsjekk på «At Ease Beach Hotel». Hotellet ligger nydelig til på den rolige delen av stranda i Hikkaduwa. Her er det  svømmebasseng, solstoler, restaurant og en vennlig og serviceinnstilt betjening. Alt ligger til rette for herlige stranddager hvor du virkelig får feriefølelsen.

Hotell: At Ease Beach Hotel. Frokost og middag inkludert.

 

 


Dag 2:  16.10.2019

Ikke noe program, men mulige dagsutflukter og aktiviteter kan bestilles i resepsjonen for de som ønsker. Surfetime med instruktør, snorkling med skilpadder eller  hvalsafari er noen av mulighetene.

Gåturer langs stranda, shopping og utforsking av spennende Hikkaduwa anbefales.

Hotell: At Ease Beach Hotel. Frokost og middag inkludert.

 


Dag 3:  17.10.2019

Dagstur med avreise fra hotellet klokken 09:00: Vi kjøres til ”Madu Ganga” hvor vi  blir med på en båtsafari i mangrove-området. Her får vi sett hvordan folk lever langs elvebredden, blant annet av fiskeoppdrett, får demonstrert hvordan kanel produseres og prøvd ”fiskemassasje”! Naturen er vakker her, med et frodig dyre- og fugleliv ved elvebredden.

Etter båtturen reiser vi innom et skilpadde-klekkeri. Sri Lankas bestand av skilpadder er truet, derfor jobbes det med å samle inn egg, la disse klekke i trygge omgivelser, før skilpaddene så slippes ut igjen i havet. Retur til «At Ease Beach Hotel» ca kl 14:00.

Hotell: At Ease Beach Hotel. Frokost og middag inkludert.


Frokosten er servert på At Ease Beach Hotel i HikkaduwaDag 4:  18.10.2019

Ikke noe program, men mulige dagsutflukter og aktiviteter kan bestilles i resepsjonen. Surfetime med instruktør, snorkling med skilpadder eller  hvalsafari er noen av mulighetene.

Gåturer langs stranda, shopping og utforsking av spennende Hikkaduwa anbefales.

Hotell: At Ease Beach Hotel. Frokost og middag inkludert.

 


Dag 5:  19.10.2019

Rundreisen starter fra «At Ease Beach Hotel klokken» 08:00. Vi kjører til regnkogsområdet Sinharaja som utforskes til fots. Det blir en ca 3 timers gåtur med en erfaren,  lokalkjent guide. Underveis er det en enorm artsriktdom av trær, planter, dyr, fugler og insekter. Ulike øgler, frosker, sommerfugler og små slanger er vanlig å se.

Kjørelengde fra Hikkaduwa til Sinharaja: ca 3 timer

Hotell: The Rainforest Eco Lodge. Frokost og middag inkludert.


Dag 6:  20.10.2019

Etter en god frokost tar vi en gåtur i regnskogen. Deretter pakker vi inn i bussen igjen og kjører til området ved nasjonalparken Udawalawe. Først besøker vi “the Elephant Transit Home”. Et sted som tar vare på foreldreløse elefantbabyer til de kan klare seg alene ute i nasjonalparken på egenhånd. Dette stedet har dyrevelferd som hovedfokus.

Deretter er det tur for en jeepsafari i nasjonalparken. Udawalawe er først og fremst kjent for de store flokkene med elefanter som holder til her. Det er også stor sjanse til å se krokodiller, vannbøfler, rådyr, sjakaler, øgler og et utrolig variert fugleliv. En fantastisk naturopplevelse!

Kjørelengde fra Sinharaja til Udawalawe: ca 2 timer

Hotell: Elephant Trail. Frokost og middag inkludert.


Fantastisk utsikt fra balkongen til 98 AcresDag 7:  21.10.2019

I dag går kjøreturen oppover, oppover og enda mer oppover. Vi kommer frem til fjellbyen Ella, som er et knutepunkt for opplevelser i høylandet. Tidlig ettermiddag blir det en gåtur til «little Adams peak». Denne populære gåturen starter på stier gjennom irrgrønne teplantasjer, før det blir brattere mot slutten opp til toppen.  I klarvær er utsikten spektakulær og du kan få virkelig flotte bilder herfra!

Middagen i kveld blir et høydepunkt, da det serveres en 7-retters middag av høy kvalitet.

Kjørelengde fra Udawalawe til Ella: ca 2 timer

Hotell: 98 Acres Resort & Spa. Frokost og middag er inkludert.


Dag 8:  22.10.2019

I dag blir det en grytidlig start, med kjøretur til Hortons Plains nasjonalpark. Et beskyttet område, kjent for sine gressdekte fjellhyller og tåkeskog. Her går vi den mest populære ruten på 7 km til utkikkspunktet  som kalles «Verdens Ende». Det finnes flere dyrearter som er unike for dette området, og flokker av sambar- hjort er ikke et uvanlig syn. Tre av øyas største elver renner igjennom området og naturen er frodig og variert.

Etter gåturen kjører dere frem til Kitulgala hvor det blir overnatting i hytter ved Kelanielven.

Kjørelengde fra Ella til Hortons Plains: ca 2 timer

Kjørelengde fra Hortons Plains til Kitulgala: ca 4 timer

Hotell: Borderlands-Kithulgala. Frokost og middag er inkludert.


Kitulgala Rafting at Boarderlands CampDag 9:  23.10.2019

Dagen er satt av til rafting eller andre vannaktiviteter. Vi planlegger dagen med stedets guider. Du kan du gi kroppen en skikkelig adrenalindose med rafting i Kelanielven. Det er stryk med ulik styrke og vanskelighetsgrad. Hvis du i stedet foretrekker en rolig flåtetur kan det arrangeres.

Vi bor i hytter rett ved elvekanten, så dette er tett på naturen og en fin ramme rundt de siste dagene.

Hotell: Borderlands-Kithulgala. Frokost og middag er inkludert.


Dag 10:  24.10.2019

Etter en god frokost ved Borderlands er vi kommet til siste transportetappe. Vi kjører deg til ditt valgte hotell i Negombo (15 min unna flyplassen) hvor det nok kjennes godt med et par dager rolig avslapping etter mye opplevelser. Hvis du ønsker kan du i stedet bli med bussen tilbake til Hikkaduwa.

Kjørelengde fra Kitulgala til Negombo: ca 3 timer

Kjørelengde fra Negombo til Hikkaduwa: ca 2,5 timer

– NÅ:    Mer enn 6  plasser igjen   –  

Praktisk informasjon: 

Dette er en gruppereise for 4 til 16 personer.

Aldersgruppe: voksne over 15 år. Det forventes at du er i grei fysisk form, og kan gå et par timers tur i fjell og ulendt terreng.

Reiseleder og sjåfør er Srilankisk og snakker Engelsk.

Ved bestilling av denne gruppereisen mottar du umiddelbart en mail med bekreftelse. Du må betale et forskudd på LKR 100.000 for å bekrefte reisen. Det resterende beløpet må betales innen 10.09.2019. Du vil motta mer informasjon på mail om dette.

Vær nøyaktig da du oppgir din mailadresse, slik at denne blir riktig.

Flybilletter er ikke inkludert, dette bestiller du på egenhånd. Prøv søkesider som Flyscanner, Momondo og lignende for å finne de beste prisene. Det skal være mulig å finne flybilletter for 4-7000 NOK tur/retur pr person. Emirates, Qatar, Sri Lankan Airlines/British Airlines, Turkish Airlines og Aeroflot flyr fra Oslo med kun en mellomlanding.

Ankomst kan være når som helst, så lenge du kommer deg til Hikkaduwa til programmet starter.

Transport fra flyplassen til Hikkaduwa er ikke inkludert, men kan bestilles via denne linken. Dette betaler du direkte til hotellresepsjonen ved At Ease Beach Hotel.

Inkludert:

* Skatter og avgifter.

* 10 dagers rundreise med engelsktalende guide.

* God standard på alle overnattinger 9 netter.

* Halvpensjon (frokost og middag inkludert) på alle hotellene.

* Inngang til alle beskrevne severdigheter, aktiviteter og guider.

* Transport til valgt sted (Negombo eller Hikkaduwa) etter reisens slutt.

* Oppfølging på norsk før, under og etter reisen.

* En fantastisk opplevelse!

 

 

IKKE INKLUDERT:

– Flybilletter, visum og reiseforsikring.

– Måltider utover de beskrevne.

– Transport fra flyplassen til Hikkaduwa.

– Eventuelle ekstra dagsturer og aktiviteter i Hikkaduwa.

(Kan bestilles av oss direkte fra At Ease Beach Hotel.

Vi gleder oss til å skape

en drømmereise!

PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE