Ella reise med barn
tog Sri Lanka

Denne rundreisen passer bra for de som reiser med barn av to grunner. For det første er det en rolig start med første overnatting i Negombo, kun 15 minutter fra flyplassen. For det andre inneholder den alle de mest populære severdighetene for barn:

 • Elefantbarnehjemmet Pinnawala
 • Jeepsafari i Yala
 • Togreise i høylandet

Såklart er ikke denne reisen BARE for barnefamilier. Den passer like godt for alle som vil ha en kort med fin rundreise med gode hoteller inkludert!

 • This is a private tour for you, a couple, family or a small group. That means you can decide the date you want the tour to start.

 • On the road you have full flexibility, an can discuss with our experienced drivers how to plan details in the daily program.

Tilpass reisen

Hvis dere ønsker at reisen skal starte direkte på flyplassen etter ankomst; skriv nøyaktige ankomsstid og flilght-nummer i  bestillingen. Bruk “Merknad” feltet i bestillingen til eventuelle andre alternativer til hvor og når rundreisen skal starte.

Bestillingen vil da oppdateres med nøyaktig starttid, som er deres ankomsttid. (Starttid klokken 12:00 er bare satt som et eksempel).

OBS! Hvis deres ankomst er etter midnatt (på natten): da blir det kun noen timers søvn på hotellet i Negombo, før rundreisen fortsetter neste morgen. Vi kan eventuelt legge til en ekstra natt i Negombo, for en roligere start på rundreisen.

Pristillegg for ekstra natt på hotell i Negombo:  LKR 15.000 per dobbeltrom.

 

Andre endringer av programmet.

Små justeringer i dagsprogrammet kan gjørs i samråd med sjåføren den enkelte dagen. For eksempel;

 • ønsker dere ikke besøke elefantbarnehjemmet, så kan dette droppes.
 • ønsker dere å besøke en tefabrikk, så si ifra, det er mange muligheter i høylandet.

Sjåføren har god kunnskap om når på dagen det lønner seg å besøke de ulike severdighetene og når det lønner seg å kjøre fra hotellene om morgenen. Lytt gjerne til råd og bli enige om dagsprogram som passer dere! Har dere ønsker om andre større endringer i programmet, ta kontakt på info@norlankatravels.com i forkant av bestilling. Kanskje må vi skreddersy en reise som passer for dere.

 

Oppgradering av hotell.

Hotellene som er inkludert i programmet er av medium – god standard. Ønsker du å oppgradere til høyere standard, er dette mulig mot et ekstra tillegg. Dette er forutsatt ledig kapasitet på det aktuelle hotellet, og kan ikke garanteres før bestilling.

Ella:   Her i den lille fjellbyen er det ikke så mange fine hotell å velge mellom. Vårt valgte Ella Mount Heaven er av noe lavere standard enn de andre hotellene i programmet. Rommene har enkel møblering, og hotellet har ikke svømmebasseng. (På plussiden kommer beliggenheten med den fantastiske utsikten til little Adams Peak). Dersom hotell og fasiliteter er viktig for deg, har du disse mulige oppgraderingsalternativene:

 • Heavens Edge:  Et finere hotell med svømmebasseng.  Pristillegg pr dobbeltrom pr natt:  LKR 5.000.
 • 98 Acres:  Luksusresort med fantastisk beliggenhet. Pristillegg per standard dobbeltrom pr.natt:  LKR 25.000.   Pristillegg pr Suite dobbeltrom pr.natt:  fra LKR 40.000      OBS! 98 Acres blir ofte fullbooket lang tid i forveien, her bør du være tidlig ute.

Yala: Kihtala Resort er et veldig fint hotell som ligger i Tissamaharana, nærmeste tettsted til Yala nasjonalpark. Skulle du ønske å bo mer luksuriøst og tettere på nasjonalparken her, har vi et par alternativer til oppgradering:

 • Cinnamon Wild Yala: Luksuriøs stor resort, tett på naturen. Pristillegg pr dobbeltrom pr natt:  LKR 20.000 – 35.000 (utifra sesong). Ta kontakt for et konkret tilbud på dine datoer.
 • Yala Safari Camping: Overnatting i luksus-telt med senger og tilknyttet toalett tett på nasjonalparken. Også ekstra anerkjent safari i en mindre besøkt del av nasjonalparken er inkludert.  Pristillegg pr “dobbelttelt” pr natt:  LKR 70.000.

*** Ta ellers kontakt på info@norlankatravels.com for andre konkrete tilbud om oppgradering!  ***

Kombiner med et opphold i Hikkaduwa.

Unn deg for eksempel noen dager på  At Ease Beach Hotel. Ved bestilling av rundreise med Norlanka Travels, får du 10% rabatt på oppholdet her. Dette gjelder kun direktebestilling gjennom oss eller nettsiden, ikke gjennom eksterne bookingsider.

Dagsturer fra Hikkaduwa.

Norlanka Travels holder til i Hikkaduwa, og vi kan arrangere et utvalg av dagsturer, utflukter og opplevelser fra hotellet vårt her.

For eksempel dagsturen med elvebåtsafari, skilpaddeklekkeri og månsteinmine er veldig populær.

Gamlebyen Galle Fort er også en populær destinasjon som gjerne kan besøkes flere ganger! Det er bare 20 minutters kjøretur unna. Kanskje kan også surfetimer, dykking, elvebåtsafari, fisketur eller hvalsafari friste?  Hikkaduwa har også mange restauranter, spennende butikker, massasje mm. Ingenting av dette trenger dere å bestille på forhånd, dette ordner vi direkte fra hotellet.

 

Flyplasstransport.

Vi kjører dere også gjerne tilbake til flyplassen for en stressfri avslutning på ferien! Uansett når på døgnet deres avgangstid. Bruk DENNE LINKEN for å bestille transport til flyplassen.  Vi kan også ordne dette fra andre steder enn “At Ease Beach Hotel”: Bentota, Unawatuna, Galle og Mirissa er eksempler på steder som regnes som nærliggende i denne sammenhengen. Send oss gjerne en mail for å høre om eventuelt pristillegg fra annet sted.

 

Du finner også informasjon om andre strandsteder langs Sørkysten i denne guiden.

Hoteller utenom At Ease Beach Hotel, og de som er inkludert i rundreisen, bestiller du på egenhånd!

En rundreise er en fin kombinasjon med noen dager på vårt eget strandhotell her i Hikkaduwa! Vi har to romtyper: seks flotte dobbeltrom med privat balkong med sjøutsikt og fire større familierom med to dobbeltsenger og privat balkong.

Bestill en rundreise med oss, og få 10% rabatt på At Ease Beach Hotel!

At Ease Beach Hotel Hikkaduwa Logo
At Ease Beach Hotel Hikkaduwa
Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE