Little Adams Peak Ella
tog Sri Lanka

Dette er en fem dagers rundreise med fokus på de gode opplevelsene.

Nøye utvalgte, gode hotell på alle overnattingene.

  • To dager i Dambulla, med besøk på toppen av løvehodet Sigiriya .
  • Safari med mye elefanter i Minneriya Nasjonalpark.
  • Tempelbesøk i Kandy.
  • Togtur i høylandet.
  • Gåtur til “Little Adams Peak” i Ella.

Dette er en privat rundreise for deg, et par, familien eller en liten gruppe. Det vil si at reisen kan starte da det passer DEG!

Underveis nyter du fordelen av å ha full frihet og fleksibilitet, du legger opp detaljene i dagsprogrammet sammen med en av våre dyktige sjåfører.

Tilpass reisen

 

Denne reisen kan også kombineres med andre tilbud fra Norlanka Travels for å skape DIN DRØMMEREISE!

Bruk feltet “MERKNAD / ØNSKER” i bestillingsskjemaet for dine ønsker til endringer!

 

Endring av programmet.

Små justeringer i dagsprogrammet kan gjørs i samråd med sjåføren den enkelte dagen. For eksempel;

  • ønsker dere å kutte ut gåturen til little Adams Peak, bare gi beskjed til sjåføren samme dag.
  • ønsker dere ikke besøke krydderhagen,   så kan dette kuttes ut.

Sjåføren har god kunnskap om når på dagen det lønner seg å besøke de ulike severdighetene og når det lønner seg å kjøre fra hotellene om morgenen. Lytt gjerne til råd og bli enige om dagsprogram som passer dere! Har dere ønsker om andre større endringer i programmet, ta kontakt på info@norlankatravels.com i forkant av bestilling. Kanskje må vi skreddersy en reise som passer for dere.

 

Oppgradering av hotell.

Hotellene som er inkludert i programmet er av god standard. Ønsker du å oppgradere til høyere standard, er dette mulig mot et ekstra tillegg. Dette er forutsatt ledig kapasitet på det aktuelle hotellet, og kan ikke garanteres før bestilling.

Ella:   Her i den lille fjellbyen er det begrenset utvalg av fine hotell å velge mellom. Porgrammet inkluderer Heavens Edge:  Et ok hotell med svømmebasseng.  Oppgraderingsmulighet: (OBS! må bestilles i GOD TID for å få rom):

  • 98 Acres:  Luksusresort med fantastisk beliggenhet. Pristillegg per standard dobbeltrom pr.natt:  LKR 25.000.   Pristillegg pr Suite dobbeltrom pr.natt:  fra LKR 40.000

*** Ta ellers kontakt på info@norlankatravels.com for andre konkrete tilbud om oppgradering!  ***

Kombiner med et opphold i Hikkaduwa.

Unn deg for eksempel noen dager på  At Ease Beach Hotel. Ved bestilling av rundreise med Norlanka Travels, får du 10% rabatt på oppholdet her. Dette gjelder kun direktebestilling gjennom oss eller nettsiden, ikke gjennom eksterne bookingsider.

Dagsturer fra Hikkaduwa.

Norlanka Travels holder til i Hikkaduwa, og vi kan arrangere et utvalg av dagsturer, utflukter og opplevelser fra hotellet vårt her.

For eksempel dagsturen med elvebåtsafari, skilpaddeklekkeri og månsteinmine er veldig populær.

Gamlebyen Galle Fort er også en populær destinasjon bare 20 minutter unna. Kanskje kan også surfetimer, dykking, elvebåtsafari, fisketur eller hvalsafari friste?  Hikkaduwa har også mange restauranter, spennende butikker, massasje mm. Ingenting av dette trenger dere å bestille på forhånd, dette ordner vi direkte fra hotellet.

 

Flyplasstransport.

Vi henter dere gjerne på flyplassen for en stressfri start på ferien! Denne linken brukes til å bestille transport fra flyplassen til Hikkaduwa og nærliggende området. Bentota, Unawatuna, Galle og Mirissa er eksempler på steder som regnes som nærliggende i denne sammenhengen. Send oss gjerne en mail for å høre om eventuelt pristillegg for din destinasjon.

 

Starte rundreisen fra annet sted enn At Ease Beach Hotel i Hikkaduwa?

Dette er stort sett uproblematisk. Under bestillingen får du frem alternativer du kan velge. Bor dere på et annet hotell, gjestehus eller villa i Hikkaduwa, så skriv navnet og eventuelt adressen her. Vår sjåfør henter dere her til samme tid som beskrevet i programmet.

Bor dere i nærområdet, for eksempel Galle, Unawatuna, Thalpe eller lignende går det helt fint an å starte reisen direkte derfra. Det kan forekomme endringer i tidspunkt for start av rundreisen, eller inkluderte aktiviteter. Ta kontakt på mail i forkant hvis du er usikker!

Avslutning av rundreisen.

Mange synes det er praktisk å avslutte med noen dager i Negombo. Med den gunstige beliggenheten bare 15 minutter fra flyplassen, gjør det hjemreisen litt kortere. Kanskje vil du heller ha skikkelig storbyliv i hovedstaden Colombo? Våre sjåfører holder til i Hikkaduwa, og skal tilbake dit etter endt rundreise. Ønsker du også å avslutte med flere dager langs nærområdet på Sørkysten, så blir du også med dit uten tillegg i pris.

Gi beskjed i MERKNAD hvor du ønsker at reisen skal avsluttes.

Du finner også informasjon om andre strandsteder langs Sørkysten i denne guiden.

Hoteller utenom At Ease Beach Hotel, og de som er inkludert i rundreisen, bestiller du på egenhånd!

En rundreise er en fin kombinasjon med noen dager på vårt eget strandhotell her i Hikkaduwa! Vi har to romtyper: seks flotte dobbeltrom med privat balkong med sjøutsikt og fire større familierom med to dobbeltsenger og privat balkong.

Bestill en rundreise med oss, og få 10% rabatt på At Ease Beach Hotel!

At Ease Beach Hotel Hikkaduwa
Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE