Pinnawala elefant barnehjem Sri Lanka
Pinnawala elefant barnehjem Sri Lanka
Little Adams Peak Ella Sri Lanka
Sigiriya
Yala safari sri Lanka
Togreise gjennom høylandet på Sri L anka
Ella Sri Lanka
Pinnawala elefant barnehjem Sri Lanka

Dette er en syvdagers rundreise som passer bra å gjennomføre på vinteren.  Dette er høydepunktene:

 • Pilgrimsruten til toppen av Adams Peak.
 • Løvehodet “Sigiriya” og grottetempelet i Dambulla.
 • Spektakulær togreise i høylandet.
 • Safari i Yala nasjonalpark.
 • Pinnawala:  “Elefantbarnehjemmet”.

Dette er en privat rundreise for deg, et par, familien eller en liten gruppe. Det vil si at reisen kan starte da det passer DEG!

Underveis nyter du fordelen av å ha full frihet og fleksibilitet, du legger opp detaljene i dagsprogrammet sammen med en av våre dyktige sjåfører.

Norlanka Travels Hikkaduwa Sri Lanka

Tilpass reisen

Denne reisen er i utgangspunktet kun tilgjengelig på vinteren fra 15.november til 15.april. Dette på grunn av pilgrimsruten opp til fjellet Sri Pada / Adams Peak som er mindre tilgjengelig deler av året. Ta kontakt på info@norlankatravels dersom du ønsker et liknende tilbud for sommerhalvåret.

 

Denne reisen kan også kombineres med andre tilbud fra Norlanka Travels for å skape DIN DRØMMEREISE!

Bruk feltet “MERKNAD / ØNSKER” i bestillingsskjemaet for dine ønsker til endringer!

 

Endring av programmet.

Små justeringer i dagsprogrammet kan gjørs i samråd med sjåføren den enkelte dagen. For eksempel;

 • ønsker dere å kutte ut en av gåturene, bare gi beskjed så stopper han ikke der.
 • ønsker dere ikke besøk i tefabrikk, dag 4 – så kan dette kuttes ut.

Sjåføren har god kunnskap om når på dagen det lønner seg å besøke de ulike severdighetene og når det lønner seg å kjøre fra hotellene om morgenen. Lytt gjerne til råd og bli enige om dagsprogram som passer dere! Har dere ønsker om andre større endringer i programmet, ta kontakt på info@norlankatravels.com i forkant av bestilling. Kanskje må vi skreddersy en reise som passer for dere.

 

Oppgradering av hotell.

Hotellene som er inkludert i programmet er av medium – god standard. Ønsker du å oppgradere til høyere standard, er dette mulig mot et ekstra tillegg. Dette er forutsatt ledig kapasitet på det aktuelle hotellet, og kan ikke garanteres før bestilling.

Ella:   Her i den lille fjellbyen er det ikke så mange fine hotell å velge mellom. Vårt valgte Ella Mount Heaven er av noe lavere standard enn de andre hotellene i programmet. Rommene har enkel møblering, og hotellet har ikke svømmebasseng. (På plussiden kommer beliggenheten med den fantastiske utsikten til little Adams Peak). Dersom hotell og fasiliteter er viktig for deg, har du disse mulige oppgraderingsalternativene:

 • Heavens Edge:  Et finere hotell med svømmebasseng.  Pristillegg pr dobbeltrom pr natt:  LKR 5.000.
 • 98 Acres:  Luksusresort med fantastisk beliggenhet. Pristillegg per standard dobbeltrom pr.natt:  LKR 20.000.   Pristillegg pr Suite dobbeltrom pr.natt:  LKR 35.000      OBS! 98 Acres blir ofte fullbooket lang tid i forveien, her bør du være tidlig ute.

Yala: Kihtala Resort er et veldig fint hotell som ligger i Tissamaharana, nærmeste tettsted til Yala nasjonalpark. Skulle du ønske å bo mer luksuriøst og tettere på nasjonalparken her, har vi et par alternativer til oppgradering:

 • Cinnamon Wild Yala: Luksuriøs stor resort, tett på naturen. Pristillegg pr dobbeltrom pr natt:  LKR 20.000 – 35.000 (utifra sesong). Ta kontakt for et konkret tilbud på dine datoer.
 • Yala Safari Camping: Overnatting i luksus-telt med senger og tilknyttet toalett tett på nasjonalparken. Også ekstra anerkjent safari i en mindre besøkt del av nasjonalparken er inkludert.  Pristillegg pr “dobbelttelt” pr natt:  LKR 70.000.

*** Ta ellers kontakt på info@norlankatravels.com for andre konkrete tilbud om oppgradering!  ***

Kombiner med et opphold i Hikkaduwa.

Unn deg for eksempel noen dager på  At Ease Beach Hotel. Ved bestilling av rundreise med Norlanka Travels, får du 10% rabatt på oppholdet her. Dette gjelder kun direktebestilling gjennom oss eller nettsiden, ikke gjennom eksterne bookingsider.

Dagsturer fra Hikkaduwa.

Norlanka Travels holder til i Hikkaduwa, og vi kan arrangere et utvalg av dagsturer, utflukter og opplevelser fra hotellet vårt her.

For eksempel dagsturen med elvebåtsafari, skilpaddeklekkeri og månsteinmine er veldig populær.

Gamlebyen Galle Fort er også en populær destinasjon bare 20 minutter unna. Kanskje kan også surfetimer, dykking, elvebåtsafari, fisketur eller hvalsafari friste?  Hikkaduwa har også mange restauranter, spennende butikker, massasje mm. Ingenting av dette trenger dere å bestille på forhånd, dette ordner vi direkte fra hotellet.

 

Flyplasstransport.

Vi henter dere gjerne på flyplassen for en stressfri start på ferien! Denne linken brukes til å bestille transport fra flyplassen til Hikkaduwa og nærliggende området. Bentota, Unawatuna, Galle og Mirissa er eksempler på steder som regnes som nærliggende i denne sammenhengen. Send oss gjerne en mail for å høre om eventuelt pristillegg for din destinasjon.

 

Starte rundreisen fra annet sted enn At Ease Beach Hotel i Hikkaduwa?

Dette er stort sett uproblematisk. Under bestillingen får du frem alternativer du kan velge. Bor dere på et annet hotell, gjestehus eller villa i Hikkaduwa, så skriv navnet og eventuelt adressen her. Vår sjåfør henter dere her til samme tid som beskrevet i programmet.

Bor dere i nærområdet, for eksempel Galle, Unawatuna, Thalpe eller lignende går det helt fint an å starte reisen direkte derfra. Det kan forekomme endringer i tidspunkt for start av rundreisen, eller inkluderte aktiviteter. Ta kontakt på mail i forkant hvis du er usikker!

Avslutning av rundreisen.

Mange synes det er praktisk å avslutte med noen dager i Negombo. Med den gunstige beliggenheten bare 15 minutter fra flyplassen, gjør det hjemreisen litt kortere. Kanskje vil du heller ha skikkelig storbyliv i hovedstaden Colombo? Våre sjåfører holder til i Hikkaduwa, og skal tilbake dit etter endt rundreise. Ønsker du også å avslutte med flere dager langs nærområdet på Sørkysten, så blir du også med dit uten tillegg i pris.

Gi beskjed i MERKNAD hvor du ønsker at reisen skal avsluttes.

Du finner også informasjon om andre strandsteder langs Sørkysten i denne guiden.

Hoteller utenom At Ease Beach Hotel, og de som er inkludert i rundreisen, bestiller du på egenhånd!

En rundreise er en fin kombinasjon med noen dager på vårt eget strandhotell her i Hikkaduwa! Vi har to romtyper: seks flotte dobbeltrom med privat balkong med sjøutsikt og fire større familierom med to dobbeltsenger og privat balkong.

Bestill en rundreise med oss, og få 10% rabatt på At Ease Beach Hotel!

Hikkaduwa At Ease strandhotell

Menu
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE