Instavennlige Sri Lanka Coconut Hill Mirissa

5 instavennlige steder på Sri Lanka

Følger du Norlanka Travels eller taggen #reistilsrilanka på Instagram, finner du mange flotte bilder fra Sri Lanka.

Men det er også mange fotografer og kreative turister som deler bilder fra “perlen i det indiske hav”. Hele landet kan sies å være instavennlig! Noen steder har blitt spesielt populære å ta bilder fra, og Instagram flommer over av inspirasjon. Her har jeg samlet et knippe steder som gjør seg godt på bilder. Jeg har fått tillatelse til å reposte   (Posted with permission).

Dette tårnet finner du i Gampola, ca en times kjøretur fra Kandy. Stedet har virkelig blitt satt på kartet det siste året. Nettopp på grunn av slike vakre bilder på Instagram. Dette er tatt av Jordan Hammond.

Clara B Martin har tatt dette vakre bildet ned utsikt over Nine Arches Bridge, rett utenfor fjellbyen Ella. Denne brua finner du langs den kjente togreisen i høylandet, som du kan lese mer om på vår side HER.

Jeg har sett flere bilder enn jeg kan telle fra denne “kokospalmetoppen” rett utenfor Mirissa. Med bakgrunn av blått hav, blå himmel og  grønne trær – og glade mennesker i forkant, så blir det jo et nydelig bilde.

Jeg synes Natasha og Richard bak instagramkontoen Wantingwanderlust får det svært bra til!

Hvem drømmer ikke om å mate havskilpadder i det fri?

Og det er mulig rett utenfor strandkanten i Hikkaduwa! Courtney George viser frem dette blinkskuddet av den enorme skilpadden som stikker hodet opp av vannflaten. Vil du oppleve det samme, så kan jeg fortelle deg akkurat hvor du bør gå!

Trvelkitty er ei srilankisk jente som tar fantstisk flotte bilder fra sine reiser på Sri Lanka.

Her beundrer hun Lakshapana Falls. Det 126 meter høye vannfallet finner du ved Maskeliya, nær Nuwara Eliya.

Sjekk ut vår konto, norlankatravels for flere inspirerende bilder fra Sri Lanka.

Previous Post
Livet med flipflops, nydelige strender og løshunder
Next Post
Boktips: Anbefalte bøker om Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Sri Lanka Reise med ungdom

Sri Lanka: Reise med ungdom og større barn

Skal du til Sri Lanka: og reise med ungdom eller større barn? Da har jeg tips til et par steder som er verdt å legge inn i reiseruta. Templer, teplantasjer og vannfall er nydelig, men kanskje kjedelig for ungdom? Finnes det noen mer action-fylte og spennende aktiviteter på Sri Lanka? Rafting på Sri Lanka Reiser…
Les mer
Backpacking reise på budsjett Sri Lanka

Backpacking på Sri Lanka

Backpacking på Sri Lanka –  det blir stadig mer populært. Det enkleste er å reise med egen bil og sjåfør på Sri Lanka, men det er også mulig å reise mer individuelt, med kollektivtransport og sekk på ryggen. Videre får du noen av mine tips til backpacking på Sri Lanka: Backpacking: Sri Lanka på budsjett…
Les mer
sri lanka språk singalesisk

Sri Lanka språk

Hvilke språk snakkes på Sri Lanka? Sri Lanka språk:  Singalesisk:  87 %  Tamilsk: 28,5 %  Engelsk:  23.8 % (noen snakker flere språk)  Kilde:  https://en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Sri_Lanka Singalesisk er mest brukte språk på Sri Lanka.   Majoriteten av befolkningen på Sri Lanka snakker Singalesisk. På engelsk kalles det Sinhala. Kanskje kunne du tenke deg å lære noen ord…
Les mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE