Barnevennlig hotell på Sri Lanka med bamseklubb og full pakke!

Riu Sri Lanka

Dette er et 5 stjerners all inclusive hotell som ligger i Ahungalla. Det er gigantisk stort med 500 rom og ligger flott til på stranda. Stedet har 3 svømmebasseng, spa og treningssenter. De har ikke mindre enn 5 restauranter, 4 barer og diskotek/nattklubb, med servering 24 timer i  døgnet.

 

Prøvde charterlivet for første gang!

Vi var innom sist helg for å teste stedet. Med vi så mener jeg meg selv og mine to små +  Mamma. Vi hadde tre dager på oss, og skulle finne ut om dette stedet kunne være noe jeg kan anbefale videre til andre.

It´s a hard job, but someone´s  gotta do it.

 

Hotellet er så stort at vi måtte bruke litt tid på å orientere oss. Men snart skjønte vi hvor hovedrestuaranten var, og hvor det passet oss best å tilbringe dagene. For barnefamilier kan de lokke med eget barnebasseng med sklier, en liten lekeplass og bemannet lekerom. Her kan du også avtale barnepass noen timer hvis du ønsker. Det siste testet vi ikke, men de som jobbet der var ihvertfall veldig hyggelige og flinke med barn.

Beliggenheten på Riu, er litt kjedelig. Det ikke er så mye som skjer utenfor gjerdet, et dårlig  utvalg av restuaranter og butikker. Men Bentota ligger 20 minutter lenger nord, og Hikkaduwa ligger 40 minutter lenger sør. Så det går an å ta seg en dagstur for litt mer liv og røre.

Og med all-inklusive er tanken også  at du skal være på hotellområdet de dagene du er innlosjert.

Hotel Riu All Inclusive Ahungalla
Hotel Riu All Inclusive Ahungalla

Vi var ihvertfall ikke på utsiden av gjerdet de tre dagene vi bodde på Riu. Vi badet og lekte på lekerommet. Vi spiste av bugnende buffeter og badet litt til. Spiste en stor porsjon is og badet litt til.

Klokka 5 hver dag er det show på scena. I stedet for bamsen som er kjent fra andre charter-steder, har de her en skilpadde som blir forgudet av ungene. Har er søt og tøff, og han danser og vrikker med ungene på scena. De er lette å glede disse små!

Og vi voksne lar oss også glede såklart. Glade barn er lik glade foreldre, og vi sovnet tidlig og fornøyde hver kveld. Min aller første smak av charterlivet på Sri Lanka, og må si at jeg likte det bedre enn forventet.

Hotel Riu All Inclusive Ahungalla

Priser med all inclusive fra USD 199 per natt. Bestill ditt opphold HER!

Linken er Agoda-affiliate, takk for at du benytter den som takk for gode tips 🙂

Til sist en liten advarsel:

Det er FORBUDT å reise til Sri Lanka og kun bo på et slikt hotell. Her er det stilig, barnevennlig, rent og pent. Men det er på en måte ikke Sri Lanka. Bortsett fra at det henger bilder av styltefiskere på veggen, og at Rice&curry er en av mange retter ved middagsbuffeten, så kunne du tro at hotellet lå i Europa.

Så derfor:  Ønsker du deg litt komfort og barnevennlig charterhotell, book deg gjerne inn her noen dager. Du kommer til å elske det! Men reis deretter videre, sørover og innover i landet. Få med deg små landsbyer, dra på safari og besøk templer og markedet. Bestill gjerne en rundreise med Norlanka Travels. For eksempel en SRI LANKA ALL ROUNDER. Ja, den kan starte i Ahungalla i stedet for i Hikkaduwa.

Previous Post
Yoga og opplevelser i Hikkaduwa
Next Post
Situasjonen på Sri Lanka nå – 2 uker etter terroren.

Relevante blogginnlegg:

Tro og overtro på Sri Lanka

Tro og overtro på Sri Lanka

Sri Lanka er et så spennende land på mange området. Religion, tro og overtro er inget unntak! Flere av de største verdensreligionene er side om side og tildels innflettet i hverandre. I tillegg finnes rik kunnskap om naturmedisin, ayurveda, yoga, meditasjon og ikke minst ulike råd og regler som videreføres mellom generasjonene. Her skal jeg…
Les mer
Srilankisk mat

Srilankisk mat

Srilankisk mat er skikkelig undervurdert! Maten på Sri Lanka er smaksrik, krydret og spennende. Mange som reiser hit, vet lite eller ingen ting om maten på forhånd. I løpet av ferien får de smake den ene smaksbomben etter den andre. Mange turister blir totalt hektet på Srilankisk mat. Hva er Srilankisk mat? Vi må starte…
Les mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE