Flotte innredede campingtelt

Luksuscamping ved Yala nasjonalpark

Det finnes utrolig mange opplevelser og overnattingsmuligheter her på Sri Lanka. Det er en grunn til at jeg alltid anbefaler folk å ha minst 14 dager på seg da de skal besøke dette vakre landet!

Bo i telt med dusj rett ved nasjonalparken!

Et stadig mer populært tilbud i litt øvre del av prissjiktet er såkalte “luksuscampinger” ved en av nasjonalparkene. Her overnatter man i telt og kommer derfor tetter på naturen, dyrene, lydene og luktene. Samtidig er alle fasiliteter som vannklosett, dusj og  myke madrasser på plass.

Disse stedene er også kjent for en unik service, og serverer førsteklasses mat. Når du får den servert foran leirbålet, under tusen blinkende stjerner midt ute i jungelen, så smaker det også ekstra godt!

Yala Camping Safari

Vi har lenge samarbeidet med Mr. Mahesh, som er primus motor for firmaet Yala Camping Safari. Han har invitert meg og Dinesh på besøk, men enda har vi ikke selv fått tid til å ta en overnatting der. Sist vinter spurte jeg om jeg kunne få gi invitasjonen videre til Ingeborg (Lindseth – fra Hamacareise)  som var en lengre periode hos oss i Hikkaduwa. Mahesh svarte at hun var hjertelig velkommen!

Bildene i dette innlegget er tatt av henne.

Unik naturopplevelse på safari

En annen fordel med Yala Camping Safari er den høye kvaliteten det er på safariopplevelsene de tilbyr. Yala nasjonalpark har to innganger. Mens Palatupana er den mest brukte og dermed med flest safarijeep som kjører hver dag, har Mahesh i stedet valgt å bruke Katagamuwa-inngangen til deres safariutflukter.

I tillegg har de veldig dyktige og engasjerte guider som er med på safariene, og de benytter kun gode kjøretøy av høy kvalitet (Land Rover Defender Puma).

På den måten ligger alt tilrette for gode naturopplevelser!

Ingeborg ga begge tomlene opp, og gode tilbakemeldinger fra oppholdet sitt på Yala Camping Safari.

Derfor kan jeg trygt fortsette å anbefale dette stedet til reiselystne nordmenn.

De fleste rundreisene Norlanka Travels arranger,  har kun en natt i Yala og kun en safaritur. Det er jo så mye som skal oppleves i løpet av en 4-7 dagers rundreise!  Det er mulig å oppgradere til å ta denne natten (og safariene) gjennom Mahesh og gjengen i Yala Camping Safari. Du finner informasjon om mulige oppgraderinger, pris mm under beskrivelsen av hver enkelt rundreise.

 

I tillegg har vi en nyhet fra vinteren 2019. En tur på  3 dager – to netter ved Yala Camping Safari. Slik får du tid og ro til å oppleve stedet, campen og safariene, og vil få en best mulig opplevelse.

Klikk HER for å lese mer og bestille denne reisen!
Forrige innlegg
Les om oss i Foreldre og barn
Neste innlegg
Velkommen til oss, Lisansa!

Relevante blogginnlegg:

Trygge på Sri Lanka

Vi er trygge på Sri Lanka

For en spesiell tid vi er inne i! Pandemi, portforbud, hjemmeundervisning og stengte grenser. Jammen ble plutselig hverdagen endret nesten over natten. Jeg håper at du som leser er frisk, og har det etter forholdene bra. Jeg får med meg nyheter fra Norge takket være Nrk, og ser at samfunnet der nå åpnes litt mer…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE