Strendene på sørkysten av sri lanka

Reis til strendene på SØRKYSTEN av Sri Lanka

Langs sørkysten av Sri Lanka ligger den ene nydelige stranda etter den andre. Som perler på en snor! Myk sand, blått hav og svaiende bølger. Surfebølger, luksusresorts og fiskebåter  i en god miks.

Sørkysten er en strandløves paradis!

Det finnes et strandsted for enhver smak langs denne kysten.

Noen strender er best for surfing, og har mye bølger. Noen steder er badevennlige året rundt. Enkelte steder er verdenskjent for surfing, mens det er vakre korallrev og havskilpadder ved andre strender. De aller fleste strende er utbygd med både hoteller, gjestehus og koselige restauranter rett på stranda. Du kan nyte strandlivet om dagen, om ta en drink og se på solnedgangen på kvelden.

 

finn din favorittstrand langs sørkysten

Selv har jeg funnet mitt paradis i Hikkaduwa, og har gitt dette strandstedet SIN EGEN GUIDE. Det jeg liker så godt med Hikkaduwa er at her finner du litt av alt. Du kan dykke, snorkle, surfe, shoppe og prøve ulike restauranter. Både litt liv og røre, og roligere del av stranda lenger sør

Videre kommer noen forslag til andre steder som også er verdt et besøk:

Noen anbefalte strandsteder:

Nord for Hikkaduwa finner du Beruwela, Bentota og Induruwa. I lagunen innenfor Bentota er det muligheter til å drive med vannsport, leie vannscooter med mer.Her er det utrolig mange flotte hoteller å velge mellom.  Her får du noen tips:

The Surf Hotel, Bentota: superflott hotel på stranda.

Avani resort and Spa, Bentota: Flott spa-avdeling.

Cinnamon Bey, Beruwela: Stort resort-hotell.

Temple Tree Resort and Spa, Induruwa: Ligger rolig til på Induruwa-stranda.

Forrige innlegg
Reis til strendene på ØSTKYSTEN av Sri Lanka
Neste innlegg
Norske nomader – Reisebloggere på Sri Lanka

Relevante blogginnlegg:

Visum til Sri Lanka

Nyhet: Gratis visum til Sri Lanka

En god nyhet fra immigrasjonsmyndighetene på Sri Lanka: Skal du reise til Sri Lanka mellom 01.august 2019 og 31.01.2020, så slipper du å betale for ETA / turistvisum.* Derfor kan utgiften 35 USD per person nå strykes fra feriebudsjettet!   *Dette gjelder for folk fra de fleste Euroepeiske land, deriblant Norge, Sverige og Danmark. Les…
Les mer
Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE