I hovedstaden Colombo er det greit å bo fint. Svømmebasseng på taket er deilig for å trekke seg tilbake etter en liten kaotisk dag ute i storbyen!

Jentetur til Colombo

Jeg trengte en pause fra Hikkaduwa, og ønsket å utforske hovedstaden litt mer. Dinesh måtte jobbe, men Sanja ville heldigvis bli med Mamma på eventyr. Klart for jentetur til Colombo!

Shopping, parkliv og avslappende svømmebasseng på taket!

Vi sjekket inn på et hotell i Kolupitiya-bydelen, slik at vi skulle være sentralt og i kort avstand til både severdigheter og shopping. Hotellet vi valgte denne gangen het Renuka City Hotel. Ikke av de mest fancy, men ok pris,  fine rom og god beliggenhet. Og ikke minst svømmebasseng på taket! Det må en nesten ha da en besøker Colombo altså. Slik kan en trekke seg litt unna støyen fra gateplan og nyte litt sol og bad midt på dagen.
Vi sjekket inn på et hotell i Kolupitiya-bydelen, slik at vi skulle være sentralt og i kort avstand til både severdigheter og shopping.
Det at hotellet vårt hadde svømmebasseng på taket, og dette var nok høydepunktet for Sanjas del. Herfra kunne vi se ned på høydepunkt nummer to for henne, toget. Vi reiste nemlig kollektivt denne gangen, og Snaja syntes det var kjempegøy å kjøre tog. Ettersom vi (mot normalt) fikk sitteplasser hele veien begge retninger, var jeg igrunn enig. Det er noe sjarmerende med å se landskapet fly forbi fra togvinduet.

Shopping i Colombo

Ellers var mitt største mål for reisen var å få shoppet litt, blant annet nytt kamera. Og shopping er lett å få til, på en av de mange kjøpesentrene i byen. Under ser du bilde av “Liberty Plaza”. Dette er et stort og kjent shoppingsenter i Kollupitiya området. Rett over gaten finner du også kino og det er flere spisesteder i nærheten.Her finner du:    Klær, elektronikk, sko, vesker mm. Det er en blanding av vestlig og asiatisk stil, og prisnivået er generelt rimelig. Noen av butikkene har fastpriser, mens noen av butikkene går det an å prute for å gjøre et skikkelig kupp! Sjekk ut “Uptown Kandy” i andre etasje. Dette området har mye fine klær!  Du finner også supermarkedet “Keels” i kjelleren og flere spisesteder.   Sjekk denne linken for mine andre tips om shopping i Colombo.

Mitt største mål for reisen var å få shoppet litt, blant annet nytt kamera. Og shopping er lett å få til, på en av de mange kjøpesentrene.

Den store parken Viharamahadevi

Ellers likte vi oss begge i parken “Viharamahadevi”, hvor de både har lekeplass, benker i skyggen av trærne og et lite akvarium.
Besøk gjerne parken "Viharamahadevi", hvor de både har lekeplass, benker i skyggen av trærne og et lite akvarium.
Besøk gjerne parken "Viharamahadevi", hvor de både har lekeplass, benker i skyggen av trærne og et lite akvarium.
Besøk gjerne parken "Viharamahadevi", hvor de både har lekeplass, benker i skyggen av trærne og et lite akvarium.
Forrige innlegg
Hvorfor jeg synes Hikkaduwa er den beste stranda på Sri Lanka.
Neste innlegg
Solnedgang i Colombo

Relevante blogginnlegg:

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE