New Use Sri Lanka

Takk, Jørn og Charlotte!

 

For et  herlig år vi har hatt sammen på Sri Lanka, og for en fantastisk innsats dere har lagt ned i NewUse. Tak, Jørn og Charlotte!

Tenk at det bare er halvannet år siden jeg møtte dere første gang! På den tiden planla dere å ta et år i utlandet for å gjøre noe helt annet.
 
Over en kopp te i leiligheten min i Oslo, tente vi på den samme ideen om å starte en organisasjon for miljø og mennesker på Sri Lanka. Fra dere kom til Hikkaduwa i desember i fjor, har dere lagt ned utallige timer med alt fra planlegging, samtaler og utarbeiding av forretningsplan, til konkrete ting som oppussing av butikklokale, webdesign, innsamlingsaksjoner, husbygging, produktdesign og prising av klær. Et annerledes år har det helt klart blitt!
 
Ut fra vårt felles ønske om å hjelpe, ble NewUse startet!
 
 

Takk, Jørn og Charlotte for at min ønske om å drive hjelpearbeid ble en realitet!

 

Sammen har vi satt ut i livet vår felles drøm, og dere har vært med på å skapt noe dere kan være skikkelig stolte av. På et år har vi skapt en organisasjon som er selvgående og ikke avhengig av donasjoner for å drives. Vi har lagt et solid grunnlag for å få til det som var målet vårt.

Allerede har tre familier fått bedre livskvalitet takket være deres innsats, og dette er bare begynnelsen.

NewUse får allerede så mye interesse og positiv omtale, at jeg er sikker på at vi har truffet rett. Dette vil bare bli bedre og bedre fremover!

Selv om dere nå har reist tilbake til Norge, så fortsetter dere innsatsen derfra, og det er jeg veldig takknemlig for. Uten deres driv, engasjement og all tid dere har lagt ned, hadde vi aldri kommet så langt som vi har i dag. Tenk å bruke et helt år på å gjøre verden til et litt bedre sted. Dere er fantastiske!

I tillegg til arbeidet med NewUse, har vi også delt mange andre opplevelser dette året. Flere reiser, ferier, høytider og feiringer har vi hatt sammen. Jeg har blitt utrolig glad i dere, og de skjønne barna deres, og dere er allerede veldig savnet! Jeg gleder meg allerede til neste gang dere kommer hit til Hikkaduwa for å følge opp drømmen vår videre.

Ønsker dere får en flott jul i Norge!

– til vi sees igjen –

PS: Dette blogginnlegget var opprinnelig publisert på NewUse.org LINK.  Men ros kan ikke gjentas for ofte, så derfor publiserer jeg det her også.

NewUse frivillig arbeid på Sri Lanka
Previous Post
Nordisk førjulssamling i Colombo
Next Post
Mitt HJEM

Relevante blogginnlegg:

Marys venner er mine venner

Marys venner er mine venner!

Marys Venner har drevet hjelpevirksomhet på Sri Lanka i 40 år. Hundrevis av norske, engasjerte faddere har bidratt til nå. Jeg møtte flere av de her i Hikkaduwa i Februar. Da fikk jeg både se og høre hvilket fantastisk arbeid Marys venner gjør på Sri Lanka. Det ga meg stor lyst til å støtte så…
Les mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE