NewUse

Nå presenterer jeg endelig prosjektet jeg, Dinesh, Charlotte og Jørn har jobbet intensivt med i det siste: NewUse Organization. Eller rettere sagt, så kan NewUse få presentere seg selv:

Gå inn på hjemmesiden vår: NewUse.org
eller lik oss på Facebook.

Vi er helt i oppstartfasen enda, men her kommer det til å skje mye spennende fremover. Følg med!

Forrige innlegg
Jørn og Dinesh hjelper flomofre
Neste innlegg
Perahera

Relevante blogginnlegg:

Marys venner er mine venner

Marys venner er mine venner!

Marys Venner har drevet hjelpevirksomhet på Sri Lanka i 40 år. Hundrevis av norske, engasjerte faddere har bidratt til nå. Jeg møtte flere av de her i Hikkaduwa i Februar. Da fikk jeg både se og høre hvilket fantastisk arbeid Marys venner gjør på Sri Lanka. Det ga meg stor lyst til å støtte så…
Les mer
New Use Sri Lanka

Takk Jørn og Charlotte!

Takk for et herlig år og fantastisk innsats, Jørn og Charlotte! Tenk at det bare er halvannet år siden jeg møtte dere første gang! På den tiden planla dere å ta et år i utlandet for å gjøre noe helt annet. Over en kopp te i leiligheten min i Oslo, tente vi på den samme…
Les mer
NewUse Galle Flea Market

NewUse på loppemarked i Galle Fort

I går prøvde vi noe nytt. Vi bestemte oss for å teste ut NewUse sitt konsept på sesongåpningen av “Galle Flea Market”, et månedlig arrangement i Galle Fort.   Dagen før hadde vi pakket ned mange av de donerte klærne og produktene fra NewUse-butikken her i Hikkaduwa, og tidlig på morgenen fylte vi en minivan…
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny
PLEASE WRITE YOUR TEXT HERE